Oglas
· · Komentari: 0
VEŽBANJE

Želite TANAK STRUK: Ovim vežbama brzo i lako oblikujte svoje telo

Sve što vam zapravo treba da biste imali lepo izvajan struk je snažna volja.

1597995460_Depositphotos_80139016_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ona pokretačka koja vam ne dozvoljava da odustanete i posegnete za slatkišima, umesto da odaberete vežbanje.

Pročitajte još: Studije kažu da zbog ovoga treba raditi JOGU: Evo kako vam može POMOĆI

Kada uzmete papir i olovku u ruke i izvlačite linije kako bi iscrtali obrise tela žene, ono što naglašavate je tanani stuk. Iako se njoj suprotstavljaju nama poznati faktori poput trudnoće, nezdrave hrane, manjka fizičke aktivnosti – ova misija nije nemoguća!

Foto: Depozit

Pokazaćemo vam danas nekoliko jednostavnih vežbi koje će izvajati vaš struk do savršenstva.

SIDE PLANK

Zahtevna vežba, ali vredi truda. Ako ste apsolutno van forme, i 10 sekundi u ovom položaju biće dovoljno za početak. Dakle, vežba izgleda ovako: održavate balans na jednoj ruci i jednoj nozi (prvo desnoj, a potom levoj), dok vam je telo po strani okrenuto ka zemlji. Ova vežba u najvećoj meri jača mišiće struka, isteže ih i čini elastičnijim. Osim toga, ona ima izvanredno dejstvo na jačanje mišića butina i stražnjice, budući da su napeti sve vreme. Dopuna ove vežbe je savijanje slobodne noge i ruke i njihovo dodirivanje u vazduhu, ali to ćete biti u stanju tek kada dođete u izvesnu formu.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Kako se pravilno izvodi IZDRŽAJ? Pratite pravila i imaćete TRBUŠNJAKE KOJE STE ŽELELI

 

VEŽBA SA STOLICOM

Za ovu vežbu biće vam potrebna stolica. Potrebno je da legnete na pod sa nogama dovoljno blizu postavljenim da se oslonite stopalom na stolicu. Ruke su raširene pored tela i služe vam kao potpora. Prvi korak je podizanje zadnjice i naizmenično povlačenje kolena ka licu. Drugi korak je spušanje zadnjice do poda i ponavljanje na suprotnoj strani.

Pročitajte još: Kada ste ljuti vozite BICIKL, a bezvoljni AEROBIK: Evo kada se ide u TERETANU

Foto: Depozit

MOST

Vrlo lagana vežba koju možete izvoditi i ako se apsolutno van forme. Potrebno je da legnete na pod sa rukama opruženim kraj tela i nogama savijenim u kolenima. Snagom stomačnih i mišića zadnjice je potrebno da se izdižete dok ne formirate most. Ovu vežbu je potrebno izvoditi u kontinuitetu 60 sekundi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas