Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАПАНСКА ВОДА: кључ за сагоревање све масти са струка, леђа и бутина! (РЕЦЕПТ)

Интернет је преплављен безбројним дијетама, рецептима и лековима за природно мршављење и вероватно смо их испробали велики број, неки ефикаснији други не толико.

1632817446_negroni-2412607_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Један такав рецепт издваја се по ефикасности и брзим резултатима - вода од ђумбира (коју многи називају и јапанска вода). Ђумбир вода заиста гарантује резултате када је у питању губитак тежине. Помаже вам у сагоревању масти са најтврдоглавијих места и губљењу килограма у најкраћем року. Подручје кукова и трбуха, које је најтеже обликовати, више неће бити ваше проблематично подручје.

Прочитајте још: ОМИЉЕНИ ЛЕК НАШИХ БАКА: Ако вас ГРЕБЕ ГРЛО, све што треба је да у води прокувате ОВАЈ састојак!

За шта је још добра вода од ђумбира?

Осим скидања вишка килограма, ево шта вам може помоћи и вода од ђумбира:

  • Нормализује ваш крвни притисак
  • Лечи инфекције
  • Анти-инфламаторно средство
  • Побољшава циркулацију
  • Побољшава варење и апсорпцију хранљивих материја
  • Лечи пробавне проблеме
  • Подржава ваш имунолошки систем
  • Ублажава болове у зглобовима

Рецепт за воду од ђумбира

Састојци:

  • 1,5 л. воде
  • Неколико танких кришки ђумбира
  • мало лимуновог сока

Упутства: Сипајте воду у шерпу и пустите да проври. У међувремену оперите и огулите ђумбир, па га нарежите на кришке. Додајте кришке у кључалу воду и кувајте на средњој ватри док не омекшају, а затим пустите да се чај охлади, процедите, додајте мало лимуновог сока и уживајте.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas