· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ КУЋНЕ АПОТЕКЕ

МАГИЧНИ ЛЕК! Четири здравствена проблема које решава ЧАША ТОПЛЕ СЛАНЕ ВОДЕ

Благотворно дејство воде засићене калијумом враћа снагу организму, потпуно хидрира организам и решава несаницу

1604439841_Depositphotos_238117054_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Стари Египћани су се купали искључиво у сланој води, у црквеним књигама се наводи да је Исус Христ сланом водом лечио различите тегобе. Наиме, конзумирање слане воде као напитка показало се као једно од најделотворнијих метода за регенерацију целог организма.

Прочитајте још: Доктор Младеновић УПОЗОРАВА: Родитељи касно доводе ДЕЦУ ЗАВИСНИКЕ од игрица!

Хидратација организма

Нутриционисти објашњавају да укулико само пијете воду за хидратацију тела, можете са тим и претерати. Резултат тога је чињеница да тело постаје препуњено водом. Уместо чисте воде саветује се управо посољена воде, најмање једном дневно.

Прочитајте још: Ево како брзе дијете УТИЧУ на организам

Хималајска со има одлично антибактеријско средство, она умањује развој бактерија тако што чини тело базним.

Такође, чаша топле слане воде делује антибактеријски. Тако, посољена вода избацује отрове из тела и решава се сувишних бактерија које штете вашем организму.

Здравље костију
Врло је популарна теорија да алкали минерала соли погодно утичу на проблеме са костима, посебно оним особама који имају проблема са остеопорозом.

Прочитајте још: ПЕТКОВИЋ открива страшну причу: СИН купи дрогу, ноћ проведе у КЛАДИОНИЦИ, а МАЈКА га чека да му ПЛАТИ ТАКСИ

Благотворан утицај на кожу

Нежан одсјај чисте коже дотићи ћете уколико послите чашу воде и попијете је сваког дана. Детоксикација је повезана с овим чиниоцем, па ће кожа последично блистати. 

Прочитајте још: ЕМПАТИЈА КАО ШКОЛСКИ ПРЕДМЕТ? Да ли би требало и у СРБИЈИ да се уведе? ДАНЦИ знају одговор!

Хималајска со има одлично антибактеријско средство, она умањује развој бактерија тако што чини тело базним. Акне нису ништа друго до бактерије, те је сасвим логично да ћете свакодневним уношењем ове растворене соли у организам успети да умањите симптоме ове непријатне кожне болести.

Минерали су темељ нутриционизма и здравља, а никако не могу нашкодити организму.
Богат извор минерала
Овај напитак обилује богатством минерала, који се садрже у соли и њиховој позитивној корелацији са водом и њеним благотворним учинцима. Минерали су темељ нутриционизма и здравља, а никако не могу нашкодити организму.

Решавање несанице

Минерали соли смирују нервни систем. Чаша топле слане воде благотоворно ће утицати на решење проблема са несаницом, или ће га у најмању руку ублажити. 

Прочитајте још: Газимо га, ШУТИРАМО, бацамо, а од њега се прави ОБЛОГ за ПРОШИРЕНЕ ВЕНЕ

Једна студија показала је да ниски нивои содиума могу проузроковати или немиран сан и стална буђења или потпуно одсуство сна. За решење овог проблема, слану воду можете попити у непоредно пре спавања. Временом ће се нивои содиума у организму стабилизовати и ви ћете се поново будити пуни енергије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.