Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Направите природни напитак за ЧИШЋЕЊЕ КРВНИХ СУДОВА: Може побољшати циркулацију и регулисати притисак (РЕЦЕПТ)

Помешајте неколико здравих намирница

1677426902_shutterstock_338815997.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Бели лук се показао као природан начин за чишц́ење зачепљења у артеријама, као и за смањење крвног притиска и нивоа лошег холестерола. Такође може да смањи ниво шец́ера у крви, што помаже у мршављењу, јер када је ниво шец́ера у нормалним границама, лакше је контролисати апетит, што заузврат помаже у мршављењу.

Ђумбир је повезан са превенцијом болести срца због своје способности да повећа проток крви. Такође има способности за производњу енергије које ће вам помоц́и да будете физички активнији и тако изгубите које кило вишка.

Лимун се доказао у истраживачким студијама као средство које регулише рад срца, чиме обнавља његову правилну функцију и помаже крви да се лакше креће кроз тело.

Јабуково сирће има антиоксидансе који играју кључну улогу у уклањању токсина из тела и крви. Такође има здраве витамине, минерале и ензиме који одржавају тело здравим.

Мед се бори против бактерија, даје телу енергију и доказано смањује холестерол и срчане болести.

Како се прави?

Састојци:

  • 1 шоља сока од ђумбира
  • 1 шоља уситњеног белог лука
  • 1 шоља лимуновог сока
  • 1 шоља јабуковог сирц́ета
  • 2 шоље органског меда

Упутства:

Исцедите сок из састојака. Ставите сок од ђумбира, белог лука, лимуновог сока и сирће у посуду и кувајте на средњој ватри 30 минута уз мешање. Склоните са ватре и пустите да се потпуно охлади. Додајте 2 шоље меда и добро промешајте. Сипајте напитак у чисту бочицу и чувајте у фрижидеру.

Како се користи?

Узмите 1 кашичицу мешавине сваког јутра, поподне и увече на празан стомак. Смеса се може чувати у фрижидеру до 2 месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas