· · Коментари: 0
започните дан

Сви разлози због којих би ујутру требало да попијемо МЕДЕНУ ВОДУ!

Медена вода је прави еликсир јер је по свом саставу идентичан крвној плазми.

1608190653_Depositphotos_13672748_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Вероватно сви знате благодати редовне конзумације меда, а знате ли шта се догађа када уз мед попијете и воду и то све на празан желудац?

То је нешто најбоље што можете да урадите за свој организам. Са фантастичним учинцима меда већина људи добро је упозната.

Али мало је оних који знају лековитост медене воде.

Прочитајте још: Под стресом сте? Једите ГЉИВЕ!

Припрема: За медену воду довољно је једну чајну кашику меда промешати у чаши млаке воде. Тиме се добије 30 постотни раствор меда. Он је по свом саставу идентичан крвној плазми. Мед структурира воду и тиме се повећавају њена лековита својства, што је научно доказано. Одлично је знати да се ова вода потпуно и брзо апсорбује у организам.

Овај напитак од давнина је употребљаван за ослобађање од различитих болести као и у козметичке сврхе.
Активно храни кожу
Ујутро мало загрејте воду коју сте припремили претходну ноћ и умијте лице, врат и деколте. Након умивања мало причекајте да мед почне да делује па исперите кожу млаком водом. Ако се овако редовно умивате, кожа ће вам постати здравија, свежија, еластичнија и баршунаста.

За шта је све благотворна медена вода?

Регулише пробаву: Медена вода спремљена на овај начин нормализује пробаву.

Побољшава имунитет: Јача отпорност организма против бактерија, вируса, гљивица.

Регулише рад црева: Медена вода се бори са паразитима који живе у нашим органима. Не дозвољава им да се размножавају и нормализује функционисање ћелија органа за пробаву.

Прочитајте још: УПОЗОРЕЊЕ ЛЕКАРА: Ово је начин на који се никако не смете борити против ХЛАДНОЋЕ

Против учесталог ноћног мокрења: Мед је хигроскопичан, сакупља воду, тако да бубрези и бешика преко ноћи немају оптерећење и одмарају се.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.