· · Коментари: 0
ЛЕКОВИ ИЗ ПРИРОДЕ

Како да савладате опаку леукемију уз помоћ пшенице?

О делотворности овог лека сведоче многи људи, којима је након дужег коришћења помогао у лечењу леукемије

wheat-2432890_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Леукемија представља малигну болест хематопоезних органа, коју карактерише поремећено размножавање и сазревање крвних ћелија, углавном леукоцита и њихових матичних ћелија у коштаној сржи, лимфним органима, а често и у другим органима.

Научници тврде да је леукемија највероватније изазвана вирусима, чије деловање потпомажу наследни, генски и извесни спољашњи чиниоци, попут јонизирајућих зрачења, хемијских једињења и слично.

Леукемија је подељена на основу трајања болести на акутну и хроничну леукемију, а на основу типа ћелија на гранулоцитну, лимфоцитну и моноцитну.

Прочитајте још: "Трава која враћа младост" постоји у Русији и Србији, позната је из времена Владимира Великог, а сада помаже код неплодности

Симптоми зависе од подтипа, али многи од њих се замењују за обичан грип, а особа је склона чешћем разбољевању, посебно инфекцијама праћеним високом температуром. Симптоми који могу указивати на ову болест су и бледа коже лица, анемија услед оштећења здравих ћелија коштане сржи. Један од уобичајнијих симптома је и хрончни умор. Заједно са недостатком енергије, кратак дах је нешто на шта такође треба обратити пажњу.

 

Познати су бројни лекови из природе који су се кроз време показали делотворним, а који се могу спроводити искључиво уз одобрење и надзор лекара. У наставку доносимо један од најмоћнијих препарата.

Препарат са пшеницом

О делотворности овог лека сведоче многи људи, којима је након дужег коришћења помогао у лечењу леукемије. Састојци који се налазе у леку побољшавају и свеукупно здравље организма, а лек нема никаквих нежељених ефеката па свако може да га испроба.


Фото: Pixabay

За припрему лека потребна вам је шака органске пшенице. Засејте пшеницу у неку мању посуду, те када пшеница озелени уберите је. Младу пшеницу ставите у блендер и додајте две чаше воде и пар коцкица леда. Добро умутите састојке у блендеру. Добијена каша је у ствари лек, односно течност коју ћете процедитикроз чисту газу.

Прочитајте још: Руски исцелитељ открио "ЛЕК ОД СМРТИ": Ако желите да живите "вечно" користите ПОСЕБНО УЉЕ

Сок од пшенице је богат материјама које ће вам помоћи у борби против рака или леукемије. Сок пијте редовно сваког дана, дужи временски период. Ако вам нестане пшенице, једноставно посејте другу и тако у круг.

У случају да вам сок од пшенице није по укусу, можете га помешати са соком од јабуке или неким другим природним соком који сте сами припремили. Лек конзумирајте два пута дневно у договору са лекаром.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.