· · Komentari: 0
LEKOVI IZ PRIRODE

Kako da savladate opaku leukemiju uz pomoć pšenice?

O delotvornosti ovog leka svedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korišćenja pomogao u lečenju leukemije

wheat-2432890_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Leukemija predstavlja malignu bolest hematopoeznih organa, koju karakteriše poremećeno razmnožavanje i sazrevanje krvnih ćelija, uglavnom leukocita i njihovih matičnih ćelija u koštanoj srži, limfnim organima, a često i u drugim organima.

Naučnici tvrde da je leukemija najverovatnije izazvana virusima, čije delovanje potpomažu nasledni, genski i izvesni spoljašnji činioci, poput jonizirajućih zračenja, hemijskih jedinjenja i slično.

Leukemija je podeljena na osnovu trajanja bolesti na akutnu i hroničnu leukemiju, a na osnovu tipa ćelija na granulocitnu, limfocitnu i monocitnu.

Pročitajte još: "Trava koja vraća mladost" postoji u Rusiji i Srbiji, poznata je iz vremena Vladimira Velikog, a sada pomaže kod neplodnosti

Simptomi zavise od podtipa, ali mnogi od njih se zamenjuju za običan grip, a osoba je sklona češćem razboljevanju, posebno infekcijama praćenim visokom temperaturom. Simptomi koji mogu ukazivati na ovu bolest su i bleda kože lica, anemija usled oštećenja zdravih ćelija koštane srži. Jedan od uobičajnijih simptoma je i hrončni umor. Zajedno sa nedostatkom energije, kratak dah je nešto na šta takođe treba obratiti pažnju.

 

Poznati su brojni lekovi iz prirode koji su se kroz vreme pokazali delotvornim, a koji se mogu sprovoditi isključivo uz odobrenje i nadzor lekara. U nastavku donosimo jedan od najmoćnijih preparata.

Preparat sa pšenicom

O delotvornosti ovog leka svedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korišćenja pomogao u lečenju leukemije. Sastojci koji se nalaze u leku poboljšavaju i sveukupno zdravlje organizma, a lek nema nikakvih neželjenih efekata pa svako može da ga isproba.


Foto: Pixabay

Za pripremu leka potrebna vam je šaka organske pšenice. Zasejte pšenicu u neku manju posudu, te kada pšenica ozeleni uberite je. Mladu pšenicu stavite u blender i dodajte dve čaše vode i par kockica leda. Dobro umutite sastojke u blenderu. Dobijena kaša je u stvari lek, odnosno tečnost koju ćete proceditikroz čistu gazu.

Pročitajte još: Ruski iscelitelj otkrio "LEK OD SMRTI": Ako želite da živite "večno" koristite POSEBNO ULJE

Sok od pšenice je bogat materijama koje će vam pomoći u borbi protiv raka ili leukemije. Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period. Ako vam nestane pšenice, jednostavno posejte drugu i tako u krug.

U slučaju da vam sok od pšenice nije po ukusu, možete ga pomešati sa sokom od jabuke ili nekim drugim prirodnim sokom koji ste sami pripremili. Lek konzumirajte dva puta dnevno u dogovoru sa lekarom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.