Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

Препарати свештенства руског манастира за ЗДРАВЉЕ ЦЕЛОГ ОРГАНИЗМА

Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите.

1647557643_church-g5d9379da4_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Вештачка интелигенција, савремена технологија, нанороботи у времену када се појављује све већи број болести не могу надмашити народни лек, који делује код свих болести. Рецепт овог народног лека из природе открили су монарси руског манастира.

Са својим  верницима поделили су рецепт за који тврде да може да спречити узроке свих болести. Ово подразумева и излечење од оних најтежих болести. Запањујуће је његова једноставност насупрот широком дејству на различите болести. За њега није потребно издвојити хиљаде евра, посете различитим гуруима и светим местима широм света, као ни рецензије у модерно опремљеним болницама.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Како су Руси познати као изузетно религиозан, православан народ, тако у Русији постоји велики број цркава и манастира који одишу снажном духовношћу. Боровски манастир свакодневно прима велики број верника, са којим свештенство помаже својиим саветима и рецептима за здрав живот.
Свештенство даје  практичне савете како да одржи савршено здравље, и потом све то научно проверио.

Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Хидроген пероксид 3%

Рецепт: Три до пет капи ове материје треба размутити у једну чашу воде и попити. То је најбоље радити ујутро.

Тропроцентни хидроген пероксид је прикривени лек. Он чисти организам, јак је антиоксиданс, елиминише апоксична стања и  тако спречава умножавање ћелија рака. Препоручљив је у случају различитих стања и обољења. За спољашњу употребу се користити као облог, за утрљавање или мазањена проблематичну кожу. Без обзира шта је у питању: меланом, псоријаза, против гљивица, брадавица, рана, десни, митесера, бора. Код унутрашње употребе најбоље је прво затражити мишљење свог лекара. 

Зелени чај

Рецепт: Једну шољицу овог чаја, који је проглашен за најздравији напитак на свету, треба попити сваког дана.

Прочитајте још: Био је врло дрзак и смео, а увек је држао до своје речи: Да ли знате ко је био српски Робин Худ?

Шоља чаја даје артеријама инфузију против згрушавања крвних плочица. Хемијске супстанце у зеленом чају могу да спрече нагомилавање и слепљивање тромбоцита, такође може спречити гомилање ЛДЛ холестерола на артеријским зидовима. Зелени чај садржи танине, зване катехине, које спречавају слепљивање тромбоцита као аспирин. Поред тога што чува артерије, зелени чај омогућава превенцију болести срца. Због садржаја флуора, обезбеђује антибактеријско дејство, па нам помаже у одбрани против зубног каријеса. Захвљући катехинима, зелени чај убрзава метаболизам и ослобађа тело од масноћа.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Жене којима је дијагностикован рак дојке у раним стадијумима болести и које су пиле бар 5 шоља зеленог чаја дневно пре него што им је постављена дијагноза, имале су мање шансе да се болест поново јави по завршетку терапије. Зелени чај се традиционално користи за регулацију нивоа шећера у крви. Јапански научници су доказали да екстракт зеленог чаја помаже у заустављању вируса ХИВ-а.

Вода

Рецепт: О води не мора много да се прича, јасно је свима колико је здрава. Међутим, нагласак се овде ставља на следећи параметар - пХ вредност. Идеална пХ вредност воде коју конзумирате треба да буде 7,42, али мозе да ићи до 8. Наиме, баш таква пХ вредност је базна, што је важно, како се у организму не би стварала кисела средина, која погодује развоју рака.

Прочитајте још: "Затруднела сам два пута у 5 дана - моја деца су рођена истог дана, али нису близанци"

Правилан унос воде неопходан је за метаболизам и нормалне физиолошке функције. Истовремено, вода обезбеђује унос есенцијалних материја као што је калцијум, магнезијум и флуор. Односи токсине из виталних органа, доноси хранљиве материје до ћелија, хидрира кожу, одржава нормалну телесну температуру као и притисак. Колико ће ко током дана унети воде у организам зависи од много фактора, а пре свега од општег здравственог стања, нивоа телесних активности као и временских услова. Суштина је да организму пружимо оно што му треба, јер ће у противном почети да трпи. Вода представља основни састојак организма, чини две трећине укупне телесне тежине и од ње зависе сви витални системи.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas