· · Коментари: 0
ЈАК ИМУНИТЕТ

РЕЦЕПТ академика злата вредан: РУСКА енергетска бомба која чува организам од ВИРУСА

Традиционални народни лекови из руске алтернативне медицине откривају јединствене рецепте засноване на најздравијим намирницама

1612740129_napitak.jpg
Фото: Pixabay

Вируси, прехладе и грип долазе са првим хладнијим јесењим данима, када смо посебно осетљиви и имунитет нам је значајно нарушен. У том надолазећем периоду, посебно у време светске пандемије корона вируса, лекари препоручују да јачамо организам, имунитет и спремно дочекамо сусрет са вирусима и грипом.

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема

Овај препарат користи се у облику напитка, а главни састојци су бели лук, маслиново уље, природни мед, зелени чај, потом мале количине смоле, јабуковог сирћета и црног бибера

Руска алтернативна медицина нуди народни лек, који спаја готово неспојиве природне састојке,  али који опоравља цео организам.

Прочитајте још: Сода бикарбона УБИЈА КАНДИДУ: Ова два рецепта решиће вас ове ГЉИВИЦЕ

Уколико сте често преморени и осећате се као да немате довољно енергије, то је први знак да је имунитет озбиљно нарушен. Овај ефикасни руски еликсир допринеће прочишћавању целог организма и вратити изгубљену енергију. Овај препарат користи се у облику напитка, а главни састојци су бели лук, маслиново уље, природни мед, зелени чај, потом мале количине смоле, јабуковог сирћета и црног бибера.

Рецепт руског академика Људмиле Григоријевне Пучко

За припрему овог рецепта потребно је припремити 2 кашике ситно исецканог белог лука, 3 кашике маслиновог уља, 5 кашика природног ливадског меда, 50 милилитара јаког скуваног зеленог чаја и по пола чајне кашичице млевеног бибера, природне смоле и једну кашичицу јабуковог сирћета.

Овај ефикасни руски еликсир допринеће прочишћавању целог организма и вратити изгубљену енергију.

Прочитајте још: Зашто ПРАЗИЛУК треба да уврстимо у исхрану? Био је цењен још код СТАРИХ ЕГИПЋАНА

За припрему препарата потребно је да пропржите бели лук на маслиновом уљу један минут. Додајте све остале састојке и мешајте све на благој ватри пет минута. Скините са ватре и оставите да се охлади, а затим спремите у стаклену теглу, затворите је поклопцем и ставите је у фрижидер.

Узимајте једну кашичицу дневно, увек у приближно исто време. Свеједно је да ли еликсир узимате пре или после јела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.