Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ЗЛАТНА ТРОЈКА за дуговечност: Мед, цимет и вода за очување здравља ЦЕЛОГ ОРГАНИЗМА

Комбинација меда и цимета посебно је значајна код срчаних тегоба, а препоручује се конзумирање помешане мешавине намазане на парче хлеба сваког јутра.

1629666736_honey-2542952_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Мешавина меда и цимета лечи већину болести. Савремена медицинска наука препознају мед као врло ефикасно средство за лечење свих врста болести и без компликација. Модерна медицина каже да се мед, иако је сладак, може узимати у одређеној дози и у случају шећерне болести.

Прочитајте још: Један лист ЧУВАРКУЋЕ дневно утиче на здравље целокупног организма, а у комбинацији са МЕДОМ је права бомба! (РЕЦЕПТ)

Лечење артритиса

У једној шољиви топле водеод 200 милилитара разумутите 2 кашике меда и 1 кашику цимета. Пијте ову смесу ујутро и увече. Редован унос лечи чак и хронични артритис. У недавним студијама Универзитета у Копенхагену, утврђено је да су пацијенти који су узимали ову смесу недељу дана пре доручка знатно смањили бол, а након месец дана од узимања ове смесе су већ могли ходати без бола.

Лечење лошег холестерола

У једном већем керамичком суду помешати 2 кашике меда и 3 кашике цимета, па на ту смесу додати 400 милилитара топе воде. Конзумирати два пута дневно пре доручка и пре ручка у једнаким количинама. Ова комбинација у року од два сата смањује ниво холестерола у крви за чак 10 одсто.

Прочитајте још: Избаците КАМЕН У БУБРЕГУ уз помоћ овог РЕЦЕПТА: Јефтина житарица решава проблем за 10 дана!

Упала бешике

За решење упорне упале бешике и накупљених бактерија у мокраћи помешајте најпре 2 кашике цимета са једном кашиком природнох меда. Добро их измешајте, па налијте са 200 милилитара млаке воде. Конзумирајте најмање два пута дневно, ујутро и увече.

Губитак косе

Направите маску за косу од 1 кашике маслиновог уља, 1 кашике меда и 1 кашике цимета. Пре него што почнете са прањем косе нанесите ову смесу на корен косе и оставите да одстоји најмање 15 минута. Затим исперите косу млаком водом.

Прочитајте још: Биљке које најбоље ИЗБАЦУЈУ ТОКСИНЕ: Ставите их бокал са водом и ОЧИСТИТЕ ТЕЛО!

Инфекција коже и акне

Помешајте 1 кашику маслиновог уља, 1 кашике меда и 1 кашике цимета, па ову пасту нанесите као маску на кожу. Уколико имате проблем са упорним акнама, помешајте три кашике меда и једну кашику цимета. Оставите да одстоји па лагано истрљајте лице и оперите млаком водом. Након две недеље акне би требало у потпуности да нестану.

Превенција грипа

Убаците једну трећину кашичице цимета у чашу са 200 милилитара кључале воде, додајте мед и неколико зрна црног бибера. Сачекајте да се прохлади и пијте полако у гутљајима. Тако ће ваш организам ојачати и постати отпоран на вирусе и бактерије.

Кардиоваскуларне болести

Смеша меда и цимета позитивно утиче на стање крвних судова. Ојачава зидове крвних судова, повећава њихову еластичност, чак и у старости. Али што је најважније, ова смеша снижава ниво холестерола, што може значајно побољшати стање кардиоваскуларног система и одлична је превенција срчаних и можданих удара. Да бисте смањили холестерол, помешајте 1 кашику меда и пола кашичице цимета са 2 шоље топле воде. Узимати 3 пута дневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas