Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чај од ДВА САСТОЈКА за топљење килограма и избацивање токсина: Може ублажити осећај глади

Покушајте да убрзате процес мршављења на природан начин

1673614402_shutterstock_462186616.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У једној објављеној студији, истраживачи са Државног универзитета у Охају открили су да конзумирање зеленог чаја може побољшати здравље особе смањењем шећера у крви и побољшањем здравља црева. Није изненађујуће да ово није први пут да се научници хвале предностима пијења зеленог чаја.

Претходна истраживања повезала су конзумацију зеленог чаја са побољшањем здравља срца захваљујући флавоноидима присутним у напитку - антиоксидансима који могу да смање ЛДЛ "лош" холестерол и побољшају функцију крвних судова. 

Зелени чај чак може побољшати здравље мозга, побољшати расположење, смањити стрес и побољшати квалитет сна. Ипак, једна од најчешће познатих предности зеленог чаја је, како ово пиће може смањити упалу у телу.

Међутим, да ли сте екад пробали зелени чај са млеком? Ова комбинација може умањити осећај глади, али и поспешити чишћење организма од токсина.

Састојци:

  • 1.5 литара немасног млека
  • 2 кашике зеленог чаја (не користити онај у кесицама)

Прокувајте млеко, па сачекајте да се мало охлади. Када отприлике температура млека буде износила 70 степени (никако не сме бити много врело) додајте две кашике зеленог чаја. Поклопите, па оставите да одстоји 20-ак минута. Процедите, па можете кренути са конзумацијом.

Чај са млеком организам боље апсорбује јер зелени чај олакшава варење млека, док млеко ублажава ефекте кофеина. Препоручује се да у току дана једну шољу узимате на два сата, а да у међувремену пијете негазирану воду.

Дијету са тзв."млекочајем" препоручљиво је држати један дан и не више од два пута месечно.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas