Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чај од ова три састојка чини чуда у организму: Јача имунитет, чисти тело од токсина, побољшава пробаву и још много тога

Ојачајте имунитет на природан начин

1661514872_pexels-towfiqu-barbhuiya-9871626.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Нагле температурне осцилације и промене годишњих доба које са собом носе променљиво време могу се негативно одразити на наш имунитет. Уз све то, у телу се временом накупљају и токсини. Јачањем имунитета треба се позабавити на време.

Лекови из природе су одлично решење, а међу њима посебно се издваја ђумбир. Он обилује корисним материјама, посебно антиоксидансима који побољшавају функцију јетре и сјајни су за детоксикацију организма. Благодети конзумације ђумбира су бројне - побољшава процес пробаве. смањује надутост и упалне процесе у организму. Посебно се саветује пушачима и бившим пушачима јер ефикасно може уклонити отрове из плућа. Осим што може да се користи као зачин, можете од њега направити чај.

Прочитајте још: Реченице које вам могу помоћи у борби против АНКСИОЗНОСТИ: Ако почињете да губите контролу покушајте са овом методом

Ако у чај од ђумбира убаците куркуму и лимун добићете идеалан напитак који побољшава здравље целог организма.

Састојци:

  • исецкан ђумбир
  • 1/2 кашичице куркуме у праху
  • лимун
  • мед, по жељи

Припрема:

У литар кључале воде додајте исецкан ђумбир и кувајте пет минута. Потом додајте 1/2 кашичице куркуме у праху и кувајте још неколико минута. Оставите да одстоји, па процедите и убаците мало исцеђеног сока од лимуна. Додајте мед по жељи.

Са конзумацијом ђумбира не треба претеривати јер превише конзумације може изазвати иритацију уста и грла. Ако имате одређених здравствених проблема или алергија најбоље би било да се посаветујете са својим лекаром.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas