Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Довољан је само један ЧЕН испод ЈАСТУКА: Проблеме са НЕСАНИЦОМ решава БЕЛИ ЛУК

Овај једноставан трик помоћи ће вам да лакше утонете у сан.

1629793313_person-2782139_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Познато је да сирови бели лук делује као природан антибиотик, јер поседује антивирусна, антифунгална и антимикробна својства, а помаже у елиминисању штетних бактерија и штити организам.

Он такође убија бактерије, регулише крвни притисак, и оснажује имунитет, а у традиционалној медицини користи се за лечење органа за дисање, обољења срца и крвних судова, главобоље, болести органа за варење, цревних паразита, кожних болести.

Прочитајте још: ВОДА са БЕЛИМ ЛУКОМ убија СВЕ вирусе, бактерије и токсине за само 7 ДАНА, а једноставно се прави (РЕЦЕПТ)

Ипак, бели лук не морате само да уносите у организам, како бисте били здрави. Довољно је и да удишете његов мирис, посебно ако имате проблема са несаницом.

Бели лук има смирујући ефекат, захваљујући којем ћете лакше утонути у сан.

Мирис белог лука ће вам побољшати квалитет сна. У току ноћи се нећете будити, а сан ће бити константан и омогућиће вам регенерацију и релаксацију тела током ноћи.

Довољно је само да очистите један или два чена белог лука, и ставите их под јастук.

Фото: Пиксабеј

Поред тога што је идеалан за несаницу када се ставља испод јастука, бели лук може да прочисти закрчене дисајне путеве, јер када се удише, алицин из белог лука разграђује секрет.

На тај начин ћете лакше дисати, а самим тим и боље спавати. 

Мирис белог лука не треба да вас брине - до вас ће допрети слаб мирис, али довољан за умирење. Такође, ујутру се нећете осећати на лук, јер његов мирис не можете да добијете без конзумирања или директног контакта преко коже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas