· · Komentari: 0
SAVET

Dovoljan je samo jedan ČEN ispod JASTUKA: Probleme sa NESANICOM rešava BELI LUK

Ovaj jednostavan trik pomoći će vam da lakše utonete u san.

1629793313_person-2782139_1920.jpg
Foto: Piksabej

Poznato je da sirovi beli luk deluje kao prirodan antibiotik, jer poseduje antivirusna, antifungalna i antimikrobna svojstva, a pomaže u eliminisanju štetnih bakterija i štiti organizam.

On takođe ubija bakterije, reguliše krvni pritisak, i osnažuje imunitet, a u tradicionalnoj medicini koristi se za lečenje organa za disanje, oboljenja srca i krvnih sudova, glavobolje, bolesti organa za varenje, crevnih parazita, kožnih bolesti.

Pročitajte još: VODA sa BELIM LUKOM ubija SVE viruse, bakterije i toksine za samo 7 DANA, a jednostavno se pravi (RECEPT)

Ipak, beli luk ne morate samo da unosite u organizam, kako biste bili zdravi. Dovoljno je i da udišete njegov miris, posebno ako imate problema sa nesanicom.

Beli luk ima smirujući efekat, zahvaljujući kojem ćete lakše utonuti u san.

Miris belog luka će vam poboljšati kvalitet sna. U toku noći se nećete buditi, a san će biti konstantan i omogućiće vam regeneraciju i relaksaciju tela tokom noći.

Dovoljno je samo da očistite jedan ili dva čena belog luka, i stavite ih pod jastuk.

Foto: Piksabej

Pored toga što je idealan za nesanicu kada se stavlja ispod jastuka, beli luk može da pročisti zakrčene disajne puteve, jer kada se udiše, alicin iz belog luka razgrađuje sekret.

Na taj način ćete lakše disati, a samim tim i bolje spavati. 

Miris belog luka ne treba da vas brine - do vas će dopreti slab miris, ali dovoljan za umirenje. Takođe, ujutru se nećete osećati na luk, jer njegov miris ne možete da dobijete bez konzumiranja ili direktnog kontakta preko kože.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.