Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Негујте КОСУ и док спавате: Ствари на које морате да обратите пажњу (ФОТО)

Заштитите своју косу током ноћи

1655121686_fashion-835219_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Спавање утиче на квалитет ваше косе. Сигурно вам се десило да легнете са једном, а да се пробудите са потпуно другом фризуром. Ови савети ће вам помоћи да сачувате фризуру и очувате здравље косе.

Свила је један од најфинијих материјала. Свилена јастучнице ће помоћи и вашој кожи, јер је неће ирититати. Можете купити и свилену капицу и умотати своју косу у њу.  На тај начин ћете сачувати вашу фризуру од спољних утицаја. И ако имате коврџаву или таласасту косу, ово ће бити од велике помоћи, јер свила чува коврџе.

Прочитајте још: Идеалан за чишћење организма од токсина и губитак тежине: Детокс напитак који чини чуда

Никако немојте лећи са мокром косом. Она ујутру неће имати никакав облик. Ваши крајеви ће игледати оштећено и биће испуцали. Поред тога, може вам се десити да се ваша јастучница убуђа, јер уколико често лежете са мокром косом, јастук се никада неће у потпуности осушити.

Фото: Пиxабаy

Пре него што легнете, вежите косу у пунђу или плетеницу. Немојте затезати како не би остајали трагови. Уколико је пустите док спавате, ломићете је док се будете окретали. Можете је и замрсити, па ће вам ујутру бити тешко да је очешљате.

Немојте користити пластичне гумице. Оне чупају, кидају и мрсе косу. Искључиво је везујте природним материјалима. 

Битно је да спавате у некој хладнијој просторији како се не бисте знојили током ноћи. Неиспран зној може бити узрок настанка свраба или перути која буја у топлом и влажном окружењу.

Пружите вашој коси негу какву заслужује!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas