Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАРОДНА МЕДИЦИНА

Шта се догоди када спавате са ЛУКОМ у ЧАРАПИ? Терапија која има НЕВЕРОВАТАН утицај на тело!

Постоји низ прича наших бака које изгледају превише добро да би биле истините. Немају никаквог логичког смисла, али некако и даље раде!

1628761315_Depositphotos_98539936_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Да ли сте били свесни чињенице да доња подручја стопала имају директне приступне тачке свим унутрашњим органима у вашем телу? Према терминологији кинеске медицине, ове приступне тачке познате су као меридијани и оне формирају путеве до сваког органа у телу.

Прочитајте још: Кувани КАКАО је много бољи од кафе? Даје исти подстицај, али траје дуже, без нуспојава! (РЕЦЕПТ)

Меридијани и стопала

Ови меридијани делују као моћни електрични кругови унутар тела, али често мирују јер стопала углавном покривамо обућом. Стимулација ових меридијана је веома важна за здраво функционисање нашег тела.

Стимулишите меридијане шетњом без обуће.

Да бисмо стимулисали дно наших стопала и приземљили се земљиним негативним јонским пољем, увек се препоручује да ходате боси где год и кад год можете!

Фото: Пиксабеј

Лук у чарапи

Један од најбољих начина за стимулисање ових меридијана је да ставите кришку лука у чарапе (на дну стопала) и носите их у кревету.

Узмите лук (црвени или бели лук) и исеците га на танке и равне кришке (уверите се да је то органски лук да бисте избегли нежељене ефекте пестицида попут гљивичних инфекција).

Ставите кришку лука у чарапе (испод стопала, попут платформе) и спавајте као и обично.

Које су користи?

Немате шта изгубити ако испробате ову терапију луком и чарапама! Долази са бројним предностима. 

  • Прочишћавање крви.
  • Уклањање гљивица и бактерија.
  • Уклањање токсина и хемикалија са стопала и доприноси бољем мирису.
  • Ублажавање симптома грознице попут прехладе и грипа.

Међутим, поновна употреба исте кришке лука се уопште не препоручује. Дакле, будите опрезни у вези с тим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas