Oglas
· · Komentari: 0
NARODNA MEDICINA

Šta se dogodi kada spavate sa LUKOM u ČARAPI? Terapija koja ima NEVEROVATAN uticaj na telo!

Postoji niz priča naših baka koje izgledaju previše dobro da bi bile istinite. Nemaju nikakvog logičkog smisla, ali nekako i dalje rade!

1628761315_Depositphotos_98539936_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Da li ste bili svesni činjenice da donja područja stopala imaju direktne pristupne tačke svim unutrašnjim organima u vašem telu? Prema terminologiji kineske medicine, ove pristupne tačke poznate su kao meridijani i one formiraju puteve do svakog organa u telu.

Pročitajte još: Kuvani KAKAO je mnogo bolji od kafe? Daje isti podsticaj, ali traje duže, bez nuspojava! (RECEPT)

Meridijani i stopala

Ovi meridijani deluju kao moćni električni krugovi unutar tela, ali često miruju jer stopala uglavnom pokrivamo obućom. Stimulacija ovih meridijana je veoma važna za zdravo funkcionisanje našeg tela.

Stimulišite meridijane šetnjom bez obuće.

Da bismo stimulisali dno naših stopala i prizemljili se zemljinim negativnim jonskim poljem, uvek se preporučuje da hodate bosi gde god i kad god možete!

Foto: Piksabej

Luk u čarapi

Jedan od najboljih načina za stimulisanje ovih meridijana je da stavite krišku luka u čarape (na dnu stopala) i nosite ih u krevetu.

Uzmite luk (crveni ili beli luk) i isecite ga na tanke i ravne kriške (uverite se da je to organski luk da biste izbegli neželjene efekte pesticida poput gljivičnih infekcija).

Stavite krišku luka u čarape (ispod stopala, poput platforme) i spavajte kao i obično.

Koje su koristi?

Nemate šta izgubiti ako isprobate ovu terapiju lukom i čarapama! Dolazi sa brojnim prednostima. 

  • Pročišćavanje krvi.
  • Uklanjanje gljivica i bakterija.
  • Uklanjanje toksina i hemikalija sa stopala i doprinosi boljem mirisu.
  • Ublažavanje simptoma groznice poput prehlade i gripa.

Međutim, ponovna upotreba iste kriške luka se uopšte ne preporučuje. Dakle, budite oprezni u vezi s tim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas