Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДЛИЧАН ТРИК

За БРОНЗАНУ боју потребан вам је МАРГАРИН! Припаднице лепшег пола су ОДУШЕВЉЕНЕ!

Природни препарати за сунчање се данас све мање користе, док соларијум постаје све популарнији.

1625844287_suncanje.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Колико год звучало чудно и било нелагодно за наношење, маргарин је природни соларијум. Уз помоћ маргарина врло брзо и једноставно можете доћи до бронзане боје и препланулог тена.

Препарати, креме за самопотамњивање и разна уља за таман тен не само да садрже конзервансе у себи, већ честом употребом могу довести до појаве флека по кожи. Они уједно не дозвољавају кожи да дише и тако је оштећују.

Припаднице лепшег пола све више употребљавају баш ове препарате и соларијуме не размишљајући о оштећењима које изазивају на кожи.

Заштитни фактор је неопходан

Када одлазите на сунчање постарајте се увек да уз себе имате препарат за сунчање са заштитним фактором, а маргарин вам може помоћи уз то да боја буде још лепша. 

Иако је не баш пријатног мириса, мастан и последњи на листи многима, маргарин је најздравији на листи природних препарата за постизање жељеног, тамног тена. Не само да ће ефикасно довести до бронзане боје ваше коже, већ ће је и штитити, хранити и дозволити да дише и буде здрава.

Мирис марагрина брзо нестаје након наношења и не оставља флеке ни трагове на кожи. Чак и особе са јако светлим теном тврде да им маргарин помаже у постизању препланулости.

Заштита од сунца је врло важна

Излагање УВ зрацима Сунца јесте природно, али не значи да све што је природно сасвим безбедно. Није важно само желети поцрнети, већ то урадити и на здрав и безбедан начин.

Превише зрачења, односно превише сунчања, није здраво а посебно не уколико немате заштиту од сунца. Овакво претеривање повећава шансе да оболите од рака коже и зато је заштита неопходна.

Заштита од сунца подразумева мазање уља или крема са одређеним заштитним фактором. Неопходно је и нагласити да се не излажете сунцу када су УВ зраци најјачи.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas