· · Komentari: 0
ODLIČAN TRIK

Za BRONZANU boju potreban vam je MARGARIN! Pripadnice lepšeg pola su ODUŠEVLJENE!

Prirodni preparati za sunčanje se danas sve manje koriste, dok solarijum postaje sve popularniji.

1625844287_suncanje.jpg
Foto: Depozit

Koliko god zvučalo čudno i bilo nelagodno za nanošenje, margarin je prirodni solarijum. Uz pomoć margarina vrlo brzo i jednostavno možete doći do bronzane boje i preplanulog tena.

Preparati, kreme za samopotamnjivanje i razna ulja za taman ten ne samo da sadrže konzervanse u sebi, već čestom upotrebom mogu dovesti do pojave fleka po koži. Oni ujedno ne dozvoljavaju koži da diše i tako je oštećuju.

Pripadnice lepšeg pola sve više upotrebljavaju baš ove preparate i solarijume ne razmišljajući o oštećenjima koje izazivaju na koži.

Zaštitni faktor je neophodan

Kada odlazite na sunčanje postarajte se uvek da uz sebe imate preparat za sunčanje sa zaštitnim faktorom, a margarin vam može pomoći uz to da boja bude još lepša. 

Iako je ne baš prijatnog mirisa, mastan i poslednji na listi mnogima, margarin je najzdraviji na listi prirodnih preparata za postizanje željenog, tamnog tena. Ne samo da će efikasno dovesti do bronzane boje vaše kože, već će je i štititi, hraniti i dozvoliti da diše i bude zdrava.

Miris maragrina brzo nestaje nakon nanošenja i ne ostavlja fleke ni tragove na koži. Čak i osobe sa jako svetlim tenom tvrde da im margarin pomaže u postizanju preplanulosti.

Zaštita od sunca je vrlo važna

Izlaganje UV zracima Sunca jeste prirodno, ali ne znači da sve što je prirodno sasvim bezbedno. Nije važno samo želeti pocrneti, već to uraditi i na zdrav i bezbedan način.

Previše zračenja, odnosno previše sunčanja, nije zdravo a posebno ne ukoliko nemate zaštitu od sunca. Ovakvo preterivanje povećava šanse da obolite od raka kože i zato je zaštita neophodna.

Zaštita od sunca podrazumeva mazanje ulja ili krema sa određenim zaštitnim faktorom. Neophodno je i naglasiti da se ne izlažete suncu kada su UV zraci najjači.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.