Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТЕ које су држали познати како би смршали за УЛОГУ: Најекстремнији облици изгладњивања којих су морали да се придржавају

Многе познате личности су имале јако нездраве начине губљења килограма

1663407518_Foto-Pexels-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа, Пеxелс
Oglas

Глумци су познати по томе што понекад иду у екстреме како би се припремили за улогу. Људи попут Хита Леџера, Хилари Свонк, Роберта Де Нира и Кристијана Бејла били су признати по свом изузетном методу глуме у претходним улогама, а понекад ова екстремна посвећеност постаје и физичка.

Мила Кунис је почела да пуши за "Блацк Сwан"

Кунис је играла балерину у језивом филму из 2010. "Црни лабуд", а да би се уклопила у личност балерине, Кунис је одлучила да смрша за ту улогу. Међутим, Кунис је на Сиријусу КСМ поделила да је изгубила нездраву количину тежине и да никоме не би препоручила да уради оно што је она урадила за филм.

- И рећи ћу вам ово, ја ово уопште не промовишем, али некада сам била пушач, па сам пушила много цигарета и јела сам ограничену количину калорија, дели Кунис.

Прочитајте још: Супа која вам може помоћи да скинете КИЛОГРАМЕ: Резултати су видљиви веома брзо

- Хиљаду и двеста калорија и пушила сам... Уопште не заговарам ово. Било је ужасно.

Ен Хатавеј је јела пасту од овсене каше за "Лес Мис"

Хатавеј је изгубила укупно 11 килограма због улоге Фантине у филму "Јадници". Док је била прослављена и призната за њен сјајан наступ у филму, звезда је била подвргнута опасно нездравој исхрани за овај губитак тежине.

Како наводи Вогуе, Хатавеј је јела само два комада овсене каше дневно да би изгубила тежину.

- Морала сам да будем опсесивна када је то у питању – идеја је била да изгледам близу смрти, каже она за Вогуе.

Кристијан Бејл је јео јабуку дневно за "Тхе Мацхинист"

Да би смршао, Бејл је сваки дан пио црну кафу и јео једну конзерву туњевине са једном јабуком. Иако је овај екстремни губитак тежине функционисао, није изненађење да нешто попут овога може да изазове пустош по здравље особе.

У ствари, Бејл сада признаје да његове претходне методе трансформације за улогу морају да престану. Он је за Сандеј тајмс 2019. рекао да "не могу да наставим то да радим. Заиста не могу. Моја смртност ме гледа у лице".

Зои Кравиц је јела глину за "Тхе Роад Wитхин"

Зои Кравиц је 2015. године играла улогу некога ко је булимичан и анорексичан за филм под називом "Пут унутар". Звезда је морала да смрша за улогу, што је урадила уз екстремни детокс.

Била сам на детоксу, рекла је у интервјуу за Ус Wеекли.

- Покушала сам да то урадим на што здравији начин, иако то није здраво. На крају сам пила глину, јер ти чисти тело и "пуни" те. Јела сам масивну теглу пасираног поврћа дневно и трчала, преноси Еаттхис.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas