Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Напитак који вам може помоћи у БОРБИ против сувишних килограма: Убрзава метаболизам и сагорева калорије

Уколико имате проблема са вишком килограма, испобајте напитак који ће вам помоћи да их се отарасите

1666018873_Foto-Pexels-napitak.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Могуће је да већ неке од састојака имате у кухињи, а главни је лимун, цитрус који подстиче сагоревање масних наслага, регулише телесну тежину и апетит, садржи полифеноле и пектин. Додатни састојак у напитку за мршављење јесу штапићи цимета који регулишу ниво шећера у крви, инсулина и смањују ризик од таложења масних наслага. Комбинација лимуна и цимета у овом еликсиру била би непотпуна без ђумбира, магичног корена за здравље који детоксикује црева и цео организам и сагорева калорије.

Састојци:

1 органски лимун
1 штапић цимета
корен ђумбира (дужине око 5 цм)
мед
500мл воде

Прочитајте још: Вратите енергију и регулишите варање: ПЕТ разлога због којих је добро јести БАНАНЕ

Припрема:

Исеците лимун на мање кришке, па исцедите из њих сок и сачувајте у једној посуди. Исецкајте штапић цимета, а корен ђумбира ољупштите и такође исецкајте. Све састојке ставите у шерпу, па прелијте са 500мл воде и кувајте. Када прокључа склоните са ватре, сипајте у шољу, додајте мало преосталог лимуновог сока, па засладите са кашичицом меда. У напитак можете, по жељи, да додате и мало млевене љуте паприке која сагорева масти и подстиче метаболизам.

Осим за мршављење, овај напитак је добар за јачање имунитета, здравље срца, пробаву, смањење надутости, али и чишћење коже. Ипак, не препоручује се особама које имају гастритис, осетљив желудац или болести система органа за варење.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas