Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОВИД

Сваки други човек има ноћне море због ковида, али једно занимање најлошије спава

Квалитет сна је смањен од када је почела епидемија.

1617024168_Depositphotos_244274902_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Према најновијем истраживању повећан број ноћних мора и смањен квалитет сна у претходној години може да буде узрокован стресом изазваним пандемијом вируса корона.

Прочитајте још: Длаке на ножним прстима указују на 5 озбиљних ОБОЉЕЊА! Обратите пажњу на број 3

Према истраживању из 2020. које је спроведено на 100 кинеских медицинских сестара, стрес је највећи утицај имао на здравствене раднике.

Нередованр аспоред спавања прави проблем.

Ово истраживање показало је да је њих 45 одсто искусило ноћне море, заједно с различитим нивоима тескобе и депресије. Ноћне море су се наставиле како су се одлуке о блокадама и карантину продужавале.

Прочитајте још: Анђелка Јелић упозорава како препознати ТОКСИЧНУ везу, а како се супротставити НАСИЛНИКУ

Такође, стручњаци истичу како је пандемија узроковала и нередован распоред спавања због "флексибилнијих" услова рада, што даље узрокује да људи спавају касније него што је уобичајено, због чега се јављају живописнији, шаренији, али и много страшнији снови.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas