· · Коментари: 1
ЗУБИ

Спречите разарање вилице, повлачење десни и ИСПАДАЊЕ ЗУБА уз помоћ БИЉА које можете гајити у САКСИЈИ

Пародонтопатија најчешће се појављује између 60. и 65. године

1597134661_Osmeh.png
Фото: Пексел

Када због мањака витамина и минерала, дијабетеса или лоше хигијена зуба дође до упале и слабљења десни, пробајте овај озбиљан здравствени проблем да решите биљем које препоручују руски травари.

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

На време нешто предузмите, јер може да дође до разарања виличне кости, повлачења десни чак и до испадања зуби. Статистика показује да скоро сваки други човек има ове тегобе. А најчешће се појављује између 60. и 65. године, али и код млађих људи.

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)
 
Камилица

Камилица садржи противупалне састојке, па испирање уста овим чајем помаже у јачању десни. Три кашичице камилице прелијте шољом вреле воде и оставите да одстоји 15 минута. Када се прохлади пијте или испирајте уста два пута на дан.

Осмех се не добија него заслужи Фото: Депозит
Камилица је благодет за зубе, као и босиљак.

Босиљак

Босиљак је у руској народној медицини надалеко чувен као лек из природе који ће вам помоћи да излечите упаљене десни. Листове обичног босиљка исперите и осушите користећи папирне убрусе. Убаците лишће и петељке у посуду са водом и оставите да прокључа. Оставите чај да мало одстоји. Процедите га и засладите по жељи. Пијте чај трипут дневно и то ће вам помоћи у излечењу десни.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!
 
Жалфија

Две до три кафене кашике додајте у шољу вруће воде и попијте. Овај напитак заштитиће вас од гингивитиса, али га ипак пијте у умереним количинама, јер превише чаја од жалфије код неких особа може да изазове грчеве

Сода бикарбона делује против гљивица.
Прополис
Добар ефекат се постиже у лечењу гингивитиса уз помоћ тинктуре прополиса због његових антибактеријских и антиинфламаторних (противупалних) дејстава. Кашичицу тинктуре растворите у 200мл воде и испирајте уста након оброка до пет пута дневно. Трајање терапије - све до сталних побољшања стања.

Сода бикарбона

Делује против гљивица (кандиде) које се често појављује код гингивитиса и парадонтозе. Кашичицу соде бикарбоне ставите у млаку воду и добијени раствор гргоћите у устима и добро исперите усну шупљину, па испљуните.

Алое вера умирује.

Алое вера

Ова биљка умирује и хлади, те је добра за отечене десни. На прст ставите мало гела, те њиме истрљајте десни. Немојте га испирати.

Прочитајте још: КОРЕН ИЗ ПАКЛА лечи ране, ТУМОР КОЖЕ и главобољу, а примена је ЈЕДНОСТАВНА
 
Руса

Уклања упалу и спречава крварење десни. Лишће ове биљке добро оперите и жваћите око сат времена, а затим испљуните. Понављајте овај процес седам дана два пута дневно.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.