Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
разонода

Како да проведете ЛЕТО СА ПАРТНЕРОМ, а да не путујете ван Србије

Светска пандемија која је погодила и нашу земљу одложила је и отказала многа путовања.

1595928835_couple-5302344_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Због личне безбедности, људи су одлучили да не путују, иако су једва чекали да оду на море. Многи у и разочарани јер морају остати код куће, али, наравно, здравље нам је свима прече.

Доносимо вам најбоље предлоге како да проведете лето са својим партнером, уколико не путујете.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

Фото: Депосит

Организујте излет

Викенд је и баш вам се не остаје од куће? Немате много обавеза и ништа није хитно? Онда је време да одете на излет из снова, на излет на коме до сада никада нисте били. Нека то буде романтични излет у природи са корпицом воћа и пенушавим вином. Зашто не бисмо на јутарњем излету наздравили неким бољим, лепшим временима? Изаберите омиљени парк или откријте ново место на периферији града. Овај мали експеримент свидеће се и вама и вашем партнеру.

Природа, без гледања у телефон и ометања!

Приуштите себи опуштање

Фото: Депости

Ако нисте отишли на путовање, уштедели сте доста новца, а тај новац можете да искористите у праве сврхе. Уплатите дан у спа центру, резервишите краљевску масажу за двоје, испробајте чари слане собе, опустите се у масажном

Прочитајте још: Знате ли зашто чак 12 одсто људи на послу КРИЈЕ ВЕЗУ?

ђакузију. У нашој земљи има много оваквих места који су објединили понуду, па ћете моћи да све нађете на једном месту. 

Направите вечеру код куће

Ако не желите да идете у ресторан, направите ту атмосферу код куће. Потребно је мало музике, укусан рецепт и две чаше вина. И код куће можете да обучете омиљену хаљину и можете да ставите кармин. Романтично вече може да се организује кад год пожелите и за то вам не треба ништа сем воље и осмеха. 

Прочитајте још: Прочитајте ПЕТ најпоузданијих знакова да сте срели ОСОБУ ЗА ЦЕО ЖИВОТ

Роматична вечера се може направити и код куће!

Посетите град који до сада нисте обишли

Сигурна сам да постоји место у Србији на које нисте заједно отишли. Може то да буде и планинско село, аква парк или град у ком нисте били. Организујте викенд за истраживање нових предела. Направите план, обиђите знаменитости, упознајте све што до сада нисте. Може да се ужива и у нашој земљи. Резервишите апартман поред реке или језера, окупајте се и сунчајте се. Опустите се и немојте цело јадиковати што нисте на мору.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas