Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Два ТРИКА Џенифер Анистон за БРЖИ раст косе: Један многи користе за лице, а не знају да је идеалан за ИСПУЦАЛЕ крајеве

Испробајте трикове Џенифер Анистон

1699181123_Foto-Profimedia-Dzenifer-Aniston.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Анистон је икона, од како се појавила на јавној сцени све што учини је и те како испраћено и доживи велику популарност. Њена Рејчел фризура је ушла у историју, а сваки фан зна колико она води рачуна о својој кожи, те и да је једном изјавила да није глумица да би била дерматолог. А ово су њени најбољи савети за бржи раст косе.

Џенифер Анистон је често мењала фризуре, од кратке, степенасте, до дуге косе уз мноштво различитих боја и праменова. А њена коса увек изгледа здраво и сјајно, па и не чуди што се многи питају која је њена тајна.

Она је једном приликомо ткрила своје трикове због којих има не само невероватну косу, већ и тен, а један од њених "тајних" састојака је и производ који многе жене користе у нези лица.

Говорећи о својој јутарњој рутини за Вогуе, она је истакла да је много битније од онога шта користи "споља", оно што уноси унутра.

- Постоји пептид колагена који волим и који свако јутро пијем, рекла је Џенифер.

 

У колагену је кључ

Наиме, суплементи колагенских пептида су део њеног живота већ неко време, а први пут се са њима упознала преко свог практичара функционалне медицине пре осам година.

Прве резултате је видела тако брзо да их је одмах уврстила у своју свакодневну рутину.

- Моји зглобови, моји нокти, моја коса, моја кожа… све је почело да се поправља, објаснила је.

Иначе, колаген је најзаступљенији протеин у телу, а чини наше везивно ткиво, тетиве, кости, лигаменте, мишиће и органе попут коже. Како старимо, међутим, наше залихе колагена и наша способност производње новог колагена се смањују. Због тога имамо слабије зглобове и мишиће, као и наборану, опуштену кожу.

Глумица започиње свој дан с кафом направљеном од бадемовог млека куваног на пари, мало цимета, мало стевије, кафе и мерице колаген праха, који је доступан и у нашој земљи.

Ипак, ово је само један део онога што користи.Џенифер се куне и у хијалуронски серум који је део њене свакодневне неге, а она га, осим за лице, користи и за крајеве, поготово током јесени, када дува јачи ветар и почиње хладније време.

- Мало хијалуронског серума на мокре крајеве косе када је оперете ће да учини чудо, нећете веровати колико ће вам коса брже расти и бити мека и сјајна, објаснила је Анистон.

Звучи једноставни и изводљиво, па када већ савет долази од многима омиљене "пријатељице", мало нас кошта и да га применимо.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas