Oglas
· · Komentari: 0

Dva TRIKA Dženifer Aniston za BRŽI rast kose: Jedan mnogi koriste za lice, a ne znaju da je idealan za ISPUCALE krajeve

Isprobajte trikove Dženifer Aniston

1699181123_Foto-Profimedia-Dzenifer-Aniston.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Aniston je ikona, od kako se pojavila na javnoj sceni sve što učini je i te kako ispraćeno i doživi veliku popularnost. NJena Rejčel frizura je ušla u istoriju, a svaki fan zna koliko ona vodi računa o svojoj koži, te i da je jednom izjavila da nije glumica da bi bila dermatolog. A ovo su njeni najbolji saveti za brži rast kose.

Dženifer Aniston je često menjala frizure, od kratke, stepenaste, do duge kose uz mnoštvo različitih boja i pramenova. A njena kosa uvek izgleda zdravo i sjajno, pa i ne čudi što se mnogi pitaju koja je njena tajna.

Ona je jednom prilikomo tkrila svoje trikove zbog kojih ima ne samo neverovatnu kosu, već i ten, a jedan od njenih "tajnih" sastojaka je i proizvod koji mnoge žene koriste u nezi lica.

Govoreći o svojoj jutarnjoj rutini za Vogue, ona je istakla da je mnogo bitnije od onoga šta koristi "spolja", ono što unosi unutra.

- Postoji peptid kolagena koji volim i koji svako jutro pijem, rekla je Dženifer.

 

U kolagenu je ključ

Naime, suplementi kolagenskih peptida su deo njenog života već neko vreme, a prvi put se sa njima upoznala preko svog praktičara funkcionalne medicine pre osam godina.

Prve rezultate je videla tako brzo da ih je odmah uvrstila u svoju svakodnevnu rutinu.

- Moji zglobovi, moji nokti, moja kosa, moja koža… sve je počelo da se popravlja, objasnila je.

Inače, kolagen je najzastupljeniji protein u telu, a čini naše vezivno tkivo, tetive, kosti, ligamente, mišiće i organe poput kože. Kako starimo, međutim, naše zalihe kolagena i naša sposobnost proizvodnje novog kolagena se smanjuju. Zbog toga imamo slabije zglobove i mišiće, kao i naboranu, opuštenu kožu.

Glumica započinje svoj dan s kafom napravljenom od bademovog mleka kuvanog na pari, malo cimeta, malo stevije, kafe i merice kolagen praha, koji je dostupan i u našoj zemlji.

Ipak, ovo je samo jedan deo onoga što koristi.Dženifer se kune i u hijaluronski serum koji je deo njene svakodnevne nege, a ona ga, osim za lice, koristi i za krajeve, pogotovo tokom jeseni, kada duva jači vetar i počinje hladnije vreme.

- Malo hijaluronskog seruma na mokre krajeve kose kada je operete će da učini čudo, nećete verovati koliko će vam kosa brže rasti i biti meka i sjajna, objasnila je Aniston.

Zvuči jednostavni i izvodljivo, pa kada već savet dolazi od mnogima omiljene "prijateljice", malo nas košta i da ga primenimo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas