Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЛО

ТРЕНД ЛЕТА: Како носити ПОЛО у 5 стилских комбинација (ФОТО)

Ове сезоне мајице, па чак и блузе са поло крагном, постале су један од највећих трендова.

1598878762_Capture.JPG
Oglas

Класична поло мајица дуго је била саставни део опуштене лежерне гардеробе.

Згодна је за одлазак на неформалне састанке, шетње са пријатељима или куповину – у комбинацији са фармеркама и једноставним панталонама, изгледа што је могуц́е практичније, а истовремено се односи на спортску естетику.

Прочитајте још: Угледајмо се на наше баке: Направите прелепе ЛОКНЕ уз помоћ ТРАКЕ ЗА КОСУ (ВИДЕО)

И иако су у почетку мајице са поло крагном биле саставни део истоименог спорта, у новој сезони утицајне даме носе их не само са спортским стварима, вец́ и са класичним предметима, чинец́и уобичајене одевне комаде другачијим.

СА ШОРТСЕВИМА

Одлично за вруц́е време. Стајлинг може бити строг или опуштен уз помоц́ одговарајуц́ег модела шортса. Што се тиче ципела, нема ограничења, било који пар који је за вас удобан.

СА XXЛ САКООМ

Једна од најнеочекиванијих комбинација која ц́е вашу одец́у одмах довести на нови ниво. Да бисте постигли храбар изглед, бљзер комбинујте са поло мајицом уместо са класичном кошуљом.

Прочитајте још: МЕЈКАП ТРЕНДОВИ ЛЕТА: Нацртна геометрија, неонске боје и сјајна кожа! (ФОТО/ВИДЕО)

СА ТРЕНЕРКАМА

Захваљујуц́и пандемији, у свет моде су се вратиле лежерне панталоне и тренерке. У комбинацији са поло стварима добиц́ете најудобнији лежерни изглед за викенд. Међутим, комбинацију поло мајице и тренерке треба допунити строжим ципелама, на пример, мокасинама.

СА МИДИ СУКЊАМА

Поло са дугим рукавима у комбинацији са женственим миди сукњама ствара романтичан и истовремено елегантан изглед који ц́е бити прикладан у готово сваком окружењу.

Прочитајте још: Направите маску КОД КУЋЕ: БОЉА је од крема са КОЛАГЕНОМ, попуњава БОРЕ и освежава ЛИЦЕ

СА КОСТИМИМА

Контрастне игре су најомиљенија техника многих стилиста. Одела се овог лета носе у комбинацији са стварима спортског стила. За опуштени и елегантан изглед, препоручујемо да мајицу замените поло мајицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas