· · Komentari: 0
POLO

TREND LETA: Kako nositi POLO u 5 stilskih kombinacija (FOTO)

Ove sezone majice, pa čak i bluze sa polo kragnom, postale su jedan od najvećih trendova.

1598878762_Capture.JPG

Klasična polo majica dugo je bila sastavni deo opuštene ležerne garderobe.

Zgodna je za odlazak na neformalne sastanke, šetnje sa prijateljima ili kupovinu – u kombinaciji sa farmerkama i jednostavnim pantalonama, izgleda što je moguće praktičnije, a istovremeno se odnosi na sportsku estetiku.

Pročitajte još: Ugledajmo se na naše bake: Napravite prelepe LOKNE uz pomoć TRAKE ZA KOSU (VIDEO)

I iako su u početku majice sa polo kragnom bile sastavni deo istoimenog sporta, u novoj sezoni uticajne dame nose ih ne samo sa sportskim stvarima, već i sa klasičnim predmetima, čineći uobičajene odevne komade drugačijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Women #poloshirts, We make customize products, If you are interested contact with us

Objava koju deli Sports wear (@sports_wear_apparel) dana

SA ŠORTSEVIMA

Odlično za vruće vreme. Stajling može biti strog ili opušten uz pomoć odgovarajućeg modela šortsa. Što se tiče cipela, nema ograničenja, bilo koji par koji je za vas udoban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bright polo shirts for days by the sea. 💕🌊💛 #USPoloAssn #USPAstyle

Objava koju deli U.S. Polo Assn. Global (@uspoloassn) dana

SA XXL SAKOOM

Jedna od najneočekivanijih kombinacija koja će vašu odeću odmah dovesti na novi nivo. Da biste postigli hrabar izgled, bljzer kombinujte sa polo majicom umesto sa klasičnom košuljom.

Pročitajte još: MEJKAP TRENDOVI LETA: Nacrtna geometrija, neonske boje i sjajna koža! (FOTO/VIDEO)

SA TRENERKAMA

Zahvaljujući pandemiji, u svet mode su se vratile ležerne pantalone i trenerke. U kombinaciji sa polo stvarima dobićete najudobniji ležerni izgled za vikend. Međutim, kombinaciju polo majice i trenerke treba dopuniti strožim cipelama, na primer, mokasinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When it comes to playing polo, teamwork makes the dreamwork. 💪 #USPoloAssn #USPAlife

Objava koju deli U.S. Polo Assn. Global (@uspoloassn) dana

SA MIDI SUKNJAMA

Polo sa dugim rukavima u kombinaciji sa ženstvenim midi suknjama stvara romantičan i istovremeno elegantan izgled koji će biti prikladan u gotovo svakom okruženju.

Pročitajte još: Napravite masku KOD KUĆE: BOLJA je od krema sa KOLAGENOM, popunjava BORE i osvežava LICE

SA KOSTIMIMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The U.S. Polo Assn. Winter collection never looked so good. #USPoloAssn #USPAlife

Objava koju deli U.S. Polo Assn. Global (@uspoloassn) dana

Kontrastne igre su najomiljenija tehnika mnogih stilista. Odela se ovog leta nose u kombinaciji sa stvarima sportskog stila. Za opušteni i elegantan izgled, preporučujemo da majicu zamenite polo majicom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.