Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Купаћи костими за лето 2021! Овакви су увек у моди и свима добро стоје (ВИДЕО)

Па да, време је да мислимо о купаћим, и пливању, и одмору, јер ће ова корона вероватно већ проћи до тада.

1616661643_Depositphotos_207852284_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Сезону пролеће, лето 2021 ће обележити костими са дубљим струком. То могу бити црни мали костимићи, класици попут црне мале хаљинице. Овакви су увек у моди и свима добро стоје.

Костими са дубљим струком идуће године ће бити у цветним дезенима, једнобојни, са бретелицама или без њих. Са воланчићима или без њих. Везиваће се горњи део око врата или неће бити трака. Биће то дводелни, женствени костими у којима ћете се осећати опуштено и лепо и који заправо свима стоје таман.

Али ни то није све.

Једноделни костими за лето 2021 годину стварно су се појавили у свим могућим комбинацијама. Дубоко усечени изнад бутина или чак четвртасти. И ове године ће бити шик анимал принт, који се вратио и никако да изађе из моде ево већ скоро 20 година, пише Домино магазин. Модни детаљи су разноврсни, од софистициране руже на једном рамену, до каиша у облику волана изнад струка.

Спортски купаћи су увек актуелни за поносне љубитеље пливања без обзира да ли се плива у мору, океану, реци или базену.

У њима ћете моћи да роните, да вежбате скакање или уживате на дасци борећи се са таласима. Са њима нећете погрешити и добра ствар је што ће увек бити у моди. А уз то су обично и квалитетнији од модних модела па ће вам трајати годинама.

И који год да изаберете водите рачуна да пристаје уз вашу личност и стил. Није важно ако се другима не допада купаћи, важни сте ви и ваш особени стил. Надамо се да ћемо идуће године уживати у пливању.

                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas