· · Коментари: 0
ЗАШТО ДА НЕ

НИСУ РЕЗЕРВИСАНЕ ЗА НОЋ: Ево како да носите ШЉОКИЦЕ и по дану (ФОТО)

Експериметишите и уживајте у сјају шљокица.

1608983914_sljokice.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / гемматалбот

Дошао је тренутак да засијате у пуном сјају, иако је прилично извесно да ћемо празнике провести у удобности свог дома.

Можда су прославе и изласци на чекању, али свакодневне активности нису, па зато размислите о томе да комаде са шљокицама понесете, уместо увече, у току дана.

Прочитајте још: Поноћ не смете дочекати без НОВОГОДИШЊИХ ЧАРАПА! Изабрали смо најлуђе моделе (ФОТО)

Зашто бисте себе ограничавали и допустили да омиљена гардероба стоји окачена у гардероберу?

Уколико нисте сигурни како да је прилагодите новим околностима и уклопите уз лежерну одећу за најбољи ефекат, позивамо вас да нам се придружите и у наставку и откријете наше прелоге.

Најважније је да заборавите на стара правила, и упустите се у поигравање различитим текстурама и палетама боја.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Шљокице без икакве сумње ће вам поправити и најсуморнији дан.

Прочитајте још: Непревазиђена, а ове сезоне и У ТРЕНДУ! Ову капу ћемо сви носити ОВЕ ЗИМЕ

Можете се одлучити и за упечатљив детаљ, уколико нисте спремни да ризикујете, а позитивне реакције неће изостати.  Надамо се да ће вам неке од ових комбинација послужити као инспирација за вечерње издање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.