· · Komentari: 0
ZAŠTO DA NE

NISU REZERVISANE ZA NOĆ: Evo kako da nosite ŠLJOKICE i po danu (FOTO)

Eksperimetišite i uživajte u sjaju šljokica.

1608983914_sljokice.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / gemmatalbot

Došao je trenutak da zasijate u punom sjaju, iako je prilično izvesno da ćemo praznike provesti u udobnosti svog doma.

Možda su proslave i izlasci na čekanju, ali svakodnevne aktivnosti nisu, pa zato razmislite o tome da komade sa šljokicama ponesete, umesto uveče, u toku dana.

Pročitajte još: Ponoć ne smete dočekati bez NOVOGODIŠNJIH ČARAPA! Izabrali smo najluđe modele (FOTO)

Zašto biste sebe ograničavali i dopustili da omiljena garderoba stoji okačena u garderoberu?

Ukoliko niste sigurni kako da je prilagodite novim okolnostima i uklopite uz ležernu odeću za najbolji efekat, pozivamo vas da nam se pridružite i u nastavku i otkrijete naše preloge.

Najvažnije je da zaboravite na stara pravila, i upustite se u poigravanje različitim teksturama i paletama boja.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Šljokice bez ikakve sumnje će vam popraviti i najsumorniji dan.

Pročitajte još: Neprevaziđena, a ove sezone i U TRENDU! Ovu kapu ćemo svi nositi OVE ZIME

Možete se odlučiti i za upečatljiv detalj, ukoliko niste spremni da rizikujete, a pozitivne reakcije neće izostati.  Nadamo se da će vam neke od ovih kombinacija poslužiti kao inspiracija za večernje izdanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.