Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Правимо ПЕТ ГРЕШАКА када носимо БЕЛУ ОДЕЋУ: Веш никако не би требало да буде ове боје

Бела нијанса је многима омиљена када је реч о одевним комбинацијама, посебно током лета

1692612334_shutterstock_1838199577.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Бела ланена хаљина током врућина је сјајн избор, као и бела кошуља у вечерњем изласку која свакој комбинацији даје сјај.

Иако вољена, бела у орману има своје недостатке. Као прво, лако се прља - па иако можда имате најотмјенију одећу на роштиљу у дворишту, можда ћете бити нервозни да се превише приближите храни како се не бисте уфлекали и остатак догађаја провели са флеком на одећи. Затим, ту је и чињеница да може бити тешко упарити се са доњим вешом.

Ево које грешке најчешће правимо када носимо бело - лако можемо да их избегнемо:

Купујете провидну одећу

"Да ли је моја хаљина провидна?" То је уобичајено питање које се свуда поставља у кабинама за пресвлачење. Међутим, изненадили бисте се колико провидних комада изађе из продавнице, а да купци нису свеснид а се провиди. Изађите из свлачионице када испробавате ствари и позовите некога да провери на дневном светлу. Светла у свлачионици су направљена да вам ласкају, па увек гледајте у другачијем осветљењу. Ако ставите руку испод материјала и видите је кроз њега - у рукама вам је провидан комад.

Носите бело доње рубље

Можда изгледа као паметна идеја да упарите белу мајицу са белим грудњаком, али стилисти кажу да је то једна од највећих грешака које можете да направите. Разлог је тај што ће бели грудњак створити контраст са вашом кожом, што ће се видети кроз одећу. Зато препоручују да бело увек носите на голо тело, а можете користити и грудњак у боји коже.

Изабрали сте погрешну белу боју за вас

Не постоји само једна боја беле – ова нијанса постоји у богатом спектру. Дакле, као и свака боја, пожелећете да пронађете најбољу нијансу за себе. Класична бела нијанса изгледа добро на врло мало људи, па уместо тога, покушајте са меком белом, прљаво белом - нижи је контраст и мање оштар. Ако је ваша кожа светла, онда носите хладно бело, а ако имате топлији тен изаберите бело ближу слоновачи. Добар начин да одредите свој подтон је да погледате унутрашњост вашег зглоба: ако су вам вене плаве, вероватно сте светли; ако су зелене, вероватно имате топао тен.

Додајете пуно боја на белу

Бела је једноставна боја. И док је то одлично из много разлога, такође може да представља замку ако је добро не комбинујете. Замислите своје летње бело као празно платно за додатке на које додајете боје. Стилисти истичу да уз бело често иде металик накит, сандале или торбе, или размислите о каишу или торби у златној боји.

Често носите беле комаде

Беле мрље се лако остављају, било да просипате пиће по њој или се једноставно знојите. То значи да ће комади које често носите, попут мајица без рукава и ваше омиљене беле хаљине, вероватно имати кратак рок трајања. После тога почињу да изгледају истрошено, упрљано и старо. Зато пазите на комаде од прошле сезоне - да ли су и даље за ношење?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas