· · Коментари: 0
ЛЕПОТА СТОПАЛА

Сандале нас зову! Ево како да урадите ПЕДИКИР као професионалац (ВИДЕО)

Приуштите себи ово уживање у педикиру и плодовима свог труда барем два пута месечно пратећи следеће кораке и уживајте у нежној кожи, уредним ноктима и здравим стопалима.

nokti.jpg
Фото: Pixabay

Можда не стижете од обавеза код козметичара или једноставно желите да сачувате новац за неке крпице. Никакав проблем, професионални педикир можете приредити и сами себи код куће.

Прочитајте још: Обратите пажњу када бирате НАОЧАРЕ: Уколико немају ову ОЗНАКУ немојте их куповати

Негована стопала су огледало неге сваке жене. Редован педикир који можете саме себи приуштити код куће биће више него довољан да пуни самопоуздања ускочите у нове сандале овог лета.

Педикиром спречавате гљивице; Фото: Депозит

Прочитајте још: Нова боја је ЗЛАТНА: Нашминкајте се на прави начин и све ћете ОБОРИТИ С НОГУ

Осим тога, редовном бригом спречићете урасле нокте и гљивице, а уклонићете и задебљану кожу.   Приуштите себи педикир два пута месечно пратећи следеће кораке и уживајте у нежној кожи, уредним ноктима и здравим стопалима.

 Женска стопала су огледало неге

Први корак је увек уклањање старог лака за нокте. Ацетоном и ватом детаљно скините стари лак.

Након што стопала будете потопили у топлу воду, осушите их пешкиром. Грицкалицом равно исеците нокте да бисте спречили њихово урастање. Обликовање ноктију иде у следећем кораку. Немојте остављати предуге нокте је се на њима лак за нокте брзо круни.

Прочитајте још: Комад гардеробе који је био "протеран" са улица вратио се на велика врата

Даље наставите са турпијањем, правилним потискивањем заноктица и након тога исецањем истих. Потом следе и кораци коначног улепшавања и премазивања ноктију. 

У нашем видео запису доносимо вам детаљно упутсвто, корак по корак, како да ваша стопала изгледају идеално.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.