Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тренд

ПОТПУНИ ХИТ ОВЕ ГОДИНЕ: Сатенским платформама није одолела ни Јелена Карлеуша, а цена је ПРАВА "СИТНИЦА" (ФОТО)

Versace им је обезбедио сигурно место на листи најпопуларнијих модела ове сезоне.

1647421808_platformeversace.jpg
Фото: Принтксрин/Јутјуб/ СХОЕПЕРФЛY
Oglas

Откад је Versace на модној ревији представио платформе од 15цм, од сатена у јарким бојама и од предње штикле у облику квадрата, убрзо су се нашле на многим инфлунсеркама, певачицама, познатим личностима.

Прочитајте још: Специјалисткиња неуропсихијатрије објашњава због чега су жене депресивније од мушкараца?

"Медуса Аевитас" назив је ових ципела, а њихова цена износи око 1300 долара. Дебља штикла и платформа на два спрата у упечатљивим јарким тоновима, неодољиво подсећају на Барби ципеле. Можда је због тога овај модел залудео најпознатије личности. Да подсетимо, њих се одлучили да "прошетају"  Бијонсе, Аријана Гранде, Бела Хадид, Кјара Ферањи...

Прочитајте још: Шминкер ТРАНСФОРМИСАО БАКУ у Ким Кардашијан: Изгледа невероватно, а снимак има више од два милиона прегледа (ВИДЕО)

Пинк, лила, жуте, зелене и жуте - пет најтраженијих боја овог модела. Посебну ноту даје им танки каиш око глежња са светлуцавим елементима.

Од нашим познатих личности, овај модел савршено су укомбиновалеЈелена Карлеуша и Тамара Калинић

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Осим Јелене и Тамаре, и друге познате личности попут Дуње Јованић и Милице Павловић "ускочиле" су ове платформе.

Прочитајте још:  Маска за лице ОД ПИРИНЧА: Прави се лако, а враћа сјај и затеже кожу (РЕЦЕПТ)

Ко ће све до краја ове године одлучити се за овај модел, остаје нам да видимо.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas