Oglas
· · Komentari: 0

Šminker TRANSFORMISAO BAKU u Kim Kardašijan: Izgleda neverovatno, a snimak ima više od dva miliona pregleda (VIDEO)

Kada su šminka i besprekorno konturisanje lica u pitanju, Kim Kardašijan je mnogim devojkama i ženama inspiracija. Pogotovo jednoj baki.

1647377916_Untitled.jpg
Foto Printskrin/ Youtube/Beauty Studio
Oglas

NJihov video-snimak postao je viralan i pregledalo ga je više od dva miliona ljudi

Prepoznatljiva šminka Kim Karadašijan postala je toliko popularna da je njen šminker Mario Dedivanović postao svetska zvezda. Mario i Kim su tandem iz snova, a to dokazuju i drugi šminkeri čiji klijenti pokazuju fotografije popularne starlete sa željom da ih našminkaju baš tako.

Pročitajte još: SJAJAN ŠMINKERSKI TRIK ILI PREVARA? Kada se našminka, izgleda 20 GODINA MLAĐE i mnogi je osuđuju zbog toga (FOTO/VIDEO)

Video-snimak jedne bake postao je viralan u kratkom vremenskom periodu, a pregledalo ga je više od dva miliona ljudi, i to sve zbog transformacije u, ni manje, ni više, nego Kim Karadašijan. 

Na samom početku videa vidi se kako baka drži fotografiju Kim Karadašijan i sugeriše šminkeru da želi da izgleda kao ona.

Šminker je imao pune ruke posla, jer je baki stavio periku, sočiva, konturisao joj je dekolte, a na kraju je došla i besprekorna šminka.

Ceo proces transformacije izgleda neverovatno, a šminker je otkrio da je ovo iskustvo za njega bilo posebno.

- Obožavam ovu baku, tako je slatka. Zahvalan sam joj što je pristala na to da je transformišem u Kim Karadašijan, a rezultatom je bila oduševljena - napisao je šminker.

Pročitajte još: Smatraju se najstarijim modelom obuće, a MODA ZA PROLEĆE 2022. kaže da su obaveze (FOTO)

Video-snimak preplavljen je pozitivnim komentarima, a u jednom su se svi usaglasili - baka je prelepa i bez šminke.

- Lepoj ženi sve lepo stoji! Bravo za šminkera, bravo za baku - napisala je jedna žena.

Pročitajte još: Specijalistkinja neuropsihijatrije objašnjava zbog čega su žene depresivnije od muškaraca?

- Lepota ne poznaje granice. Baka je prelepa i bez šminke - dodala je druga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas