Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта је "чист маникир": Познате личности га обожавају (ФОТО)

"Цлеан Маницуре" чист маникир је толико суптилан, али истовремено и шик да надограђује чак и најједноставнији изглед

1660937429_profimedia-0207012114.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Последњих месеци појавио се још један нови тренд у свету маникира, а то је ништа друго до чист маникир или на неки други начин „руски маникир“.

Маникир

Шта тачно укључује овај тренд? Синоним за чисту естетику лепоте, која има част како на друштвеним мрежама, тако и у свакодневном животу многих ит девојака, беаутy инфлуенсерски и тренди девојака, Цлеан Маницуре указује на веома чисте нокте, обојене веома суптилном нијансом (чак и провидном или чак без лака) тако да нокти изгледају потпуно природно.

Прочитајте још: Најгора ствар коју можете да урадите ако имате коврџаву косу: Већина греши

Штавише, „руски мани тренд“ се више односи на технику неге ноктију него на саму боју или лак. Детаљније, то је нега заноктица, која се ради тако пажљиво и хируршки прецизно, да нокти изгледају чисто, готово без заноктица, суве коже и љуштења.

Можда звучи помало застрашујуц́е, пошто су заноктице неопходне за здравље ноктију и коже око њих, а можда је то једини недостатак овог посебног тренда: потпуно се решити заноктица и суштински уклонити заноктице потенцијално сте изложени бактеријским инфекцијама док је велика вероватноц́а да ц́е доц́и до крварења или мањих повреда, посебно ако маникирка није сертификована за обављање такве процедуре.

Ако желите да пратите руски мани тренд, морате бити сигурни које салоне за нокте и стручњаке посец́ујете како би се посао обавио квалитетно и верно поштовала сва хигијенска правила.

Прочитајте још: Ово су кључне ствари које су потребне за фигуру "ПЕШЧАНОГ САТА": Исхрана и вежбе које је радила МЕРЛИН МОНРО

Зашто га славне личности толико воле?

Није случајно што је овај специфичан маникир тако популаран код најелегантнијих жена на планети. Од краљевских дама до врхунских модела (Хејли Бибер, Бела Хадид итд.), једна за другом бирају не само нежне, већ готово провидне боје за свој маникир, као и ову специфичну технику неге која оставља уредни резултат на ноктима. Доказ је недавни кански црвени тепих, где су многе звезде са А-листе имале управо овакав маникир, који се савршено слагао чак и са најспектакуларнијим тоалетама.

Још један разлог зашто је ово омиљени маникир елегантних жена је тај што је ова суптилна нијанса толико шик, да изгледа "скупље". А стил скупог изгледа је ствар не само у маникиру, вец́ и у свој естетици чисте лепоте која данас преовладава.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas