Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Три савршене КОМБИНАЦИЈЕ хаљина и аксесоара за ЛЕТЊА ВЕНЧАЊА (ФОТО)

Да ли вам је понестало идеја за одевне комбинације за венчања која следе?

1655571319_woman-gbe23bbd94_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Сезона венчања чини нам се, у овом периоду је јача него икада па се тако догоди да у једном месецу имате чак три свадбе. Оно што женама ствара највећи проблем је одабри одевне комбинације, најчешће хаљине и аксесоара којим ће употпунити свој изглед.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Како нас очекују високе температуре, најбољи избор су лепршави материјали, налик тилу или лаганом сатену. Ево неколико савршених летњих комбинација, које обилују веселим и јарким бојама и које ће учинити да оставите јак утисак.

Прочитајте још: Сестра Јелисавете Орашанин пресликана је глумица: Два пута ћете погледати слику (ФОТО)

Дуга и лепршава хаљина једноставног кроја од тила у јаркој љибичастој боји допринеће да сви погледи буду упрти у вас, а са овом хаљином можете комбиновати сандале и ташнице у различитим бојама. Ми смо одушевљени овом комбинацијом са јарко жутом торбицом.

Сатен је увек одличан избор када су напољу високе температуре јер је довољно лаган да се и на најмање ветру може завијорити. Ми смо одабрали ову дугу и наизглед сасвим једноставну жуту хаљину са љубичастим детаљима.

Прочитајте још: Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

И наравно, неизоставне мини хаљине показаће ваше ноге и дати вам онај омиљени сексипил. Ипак, нека то овог лета не буду обичне мини хаљине, већ се определите за лепршаве ресице које ће све оставити без даха, а и ви ћете се гарантовано забавити.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas