· · Komentari: 0
MODA

Tri savršene KOMBINACIJE haljina i aksesoara za LETNJA VENČANJA (FOTO)

Da li vam je ponestalo ideja za odevne kombinacije za venčanja koja slede?

1655571319_woman-gbe23bbd94_640.jpg
Foto: Pixabay

Sezona venčanja čini nam se, u ovom periodu je jača nego ikada pa se tako dogodi da u jednom mesecu imate čak tri svadbe. Ono što ženama stvara najveći problem je odabri odevne kombinacije, najčešće haljine i aksesoara kojim će upotpuniti svoj izgled.

Pročitajte još: Trebalo bi da naučite da ĆUTITE O OVIH 5 STVARI - odmah će vam krenuti u životu

Kako nas očekuju visoke temperature, najbolji izbor su lepršavi materijali, nalik tilu ili laganom satenu. Evo nekoliko savršenih letnjih kombinacija, koje obiluju veselim i jarkim bojama i koje će učiniti da ostavite jak utisak.

Pročitajte još: Sestra Jelisavete Orašanin preslikana je glumica: Dva puta ćete pogledati sliku (FOTO)

Duga i lepršava haljina jednostavnog kroja od tila u jarkoj ljibičastoj boji doprineće da svi pogledi budu uprti u vas, a sa ovom haljinom možete kombinovati sandale i tašnice u različitim bojama. Mi smo oduševljeni ovom kombinacijom sa jarko žutom torbicom.

Saten je uvek odličan izbor kada su napolju visoke temperature jer je dovoljno lagan da se i na najmanje vetru može zavijoriti. Mi smo odabrali ovu dugu i naizgled sasvim jednostavnu žutu haljinu sa ljubičastim detaljima.

Pročitajte još: Klasici koji ne izlaze iz mode: Koje modele FARMERKI uvek možete obući (FOTO)

I naravno, neizostavne mini haljine pokazaće vaše noge i dati vam onaj omiljeni seksipil. Ipak, neka to ovog leta ne budu obične mini haljine, već se opredelite za lepršave resice koje će sve ostaviti bez daha, a i vi ćete se garantovano zabaviti.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.