Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИХВАТИ СЕБЕ

Заговорник прихватања тела: НЕ МОРАТЕ да будете МРШАВИ да бисте ИЗГЛЕДАЛИ ДОБРО

Упознајте Кејти Стурино, заговорницу телесне позитивности и предузетницу чије серије садржаја „Маке Ми Сизе“ и „Суперсизе Тхе Лоок“ постају виралне од када их је она покренула.

1648113492_Untitled.png
Фото: Инстаграм/сцрееенсхот
Oglas

Она је инспирисала жене широм света да се осећају самоуверено у својој кожи и да славе свој стил: нешто што друштвени медији и насловнице часописа нису успели да реше.

Тако је рођена Кејтина серија "Суперсизе Тхе Лоок".

Идеја је једноставна: Кејти рекреира исти изглед који су познате личности носиле у јавности да покаже да можете да носите шта год желите и да изгледате једнако добро (ако не и боље!) од супер мршавог дела друштва.

Од Лејди Гаге до Кејт Хоумс и британске краљевске Кетрин Мидлтон, нема изгледа да Кејти није успела.

#1 Криси Тајген

Већина жена помисли : „Видим те али не могу да носим топ“ а Кејт пружа подршку како би се свака пунија дама осећала поузданије  - Да, можеш! А можеш да носиш и кожне панталоне!'” недавно је написала својим 680.000 пратилаца на Инстаграму, подсећајући их да се - никада не ради о томе ко их је боље носио јер нас тај начин размишљања само спутава.- 

#2 Кејт Мидлтон

- Оно што мислим је да не можете узети хаљину величине 4 и само је учинити широм. Иста брига за рад са шарама и шивење која се ставља на одећу разне величине мора се такође ставити у одећу веће величине, а да се притом не квари. Уз то, понекад се боримо и са типом модних стилова који су нам доступни- објашњава Пуа, једна од ових инспиративних жена, и додаје да су последњих година многи брендови постали свеобухватнији у погледу стилова и величина.

#3 Кејт Бекинсејл

Друштвени медији су нагласили концепт оснаживања и тако је покрет позитивног тела имао посебну важност. Није ни чудо што је у последње време дошло до пораста утицаја плус-сизе на друштвеним медијима који користе своју платформу да заговарају позитивност тела. Такви заобљени утицајни људи стекли су стотине хиљада, а неки чак и милионе оданих пратилаца, доказујући колико је њихов садржај углавном добро прихваћен и релевантан. Помислите на Кејти Стурино, Ешли Грејем, Чарли Хауард, Тес Холидеј...

#4 Меган Маркл

-Када је реч о моди и стилу, жене са облинама се суочавају са изазовима као и свака друга жена- објанила је Пуа'Нани Овенс, утицајна животна блогерка пореклом са Хаваја,. Додаје да је оно што чини изазове великих жена другачијим јесте проналажење модног бренда који укључује њихове величине са одећом посебно направљеном за облина тела.

#5 Лејди Гага

Рекавши то, Пуа верује да је пред нама још дуг пут.

- Зато девојке и момци са облинама морају да прихвате оно што јесу како бисмо ми као заједница могли бити виђени и прихваћени као појединци. Свако заслужује моду коју жели - рекла је она.
Инфлуенсер у стилу живота са облинама тврди да је позитивност тела кључна не само за жене са облинама, већ и за жене и мушкарце свих величина: - само што облина тела тренутно предњаче у покрету-.

#6 Кејт Хоумс

Према Пуи, права позитивност тела почиње изнутра и са сваком особом појединачно.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Речи које дижу из понора: 20 ИНСПИРАТИВНИХ ЦИТАТА које свака жена треба да прочита

- Позитивност тела долази од еволуције као особе да бисте могли да прихватите себе. Развијање кроз самопоштовање, самопоуздање и схватање своје вредности изван онога што ваше тело физички или визуелно може да понуди другима, и уместо тога шта ваше тело може да уради за вас. Сви можемо да волимо себе мало више, тако да волимо и прихватимо једни друге као заједница у друштву- објаснила је она.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas