Oglas
· · Komentari: 0

Želite da UKLONITE TETOVAŽU sa vašeg tela? Evo kako posvetleti tetovažu, PRIRODNIM PUTEM i BEZ BOLA

Verovatno imate neku tetovažu iz mladosti koja je prestala da vam bude zanimljiva i želite sada da je se rešite

1654870495_summer-g760bd19a4_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prikrivanje je uvek lakše sa izbledelom tetovažom. Međutim, kada mislite o bledenju, verovatno vam prvo laseri padaju na pamet - ali postoje i drugi prirodni, bezbolni načini koji mogu da izblede vaše mastilo. A sjajna stvar je što je većina stvari koje su vam potrebne već pri ruci.

Pročitajte još: Uklonite dlačice šećernom pastom: Postupak za koji vam nisu potrebne tračice (RECEPT)

Sunčajte se: 

Opšte je poznato da sunce bledi tetovaže. Kao postupak nege, uvek treba da nosite kremu za sunčanje na mastilu. Međutim, ako želite da prirodno izbledite taj deo, onda preskočite kremu za sunčanje na tom delu  i izlažite što je više moguće, naravno sve dok je bezbedno. 

Ovom metodom ćete primetiti da će tokom vremena (obično mesecima) boje tetovaže prirodno izbledeti. To je zato što UV na sunčevim zracima prirodno razgrađuje neke vrste mastila. Međutim, iako ćete možda videti razliku u crnoj boji , žuta i ljubičasta mogu biti neke od najtežih boja tetovaža koje izblede tako da budite uporni. 

Limun

Još jedna uobičajena bezbolna prirodna metoda za osvetljavanje tetovaže je upotreba limunovog soka. Limuni su opšte poznato sredstvo za osvetljavanje kože. Oni takođe odlično osvetljavaju i tetovaže u boji. 

Ovom metodom jednostavno dodajete čisti ili sveže ceđeni limunov sok na kožu, do tri puta dnevno. Posle nekoliko nedelja, možda ćete primetiti da mastilo počinje da svetli. Ovo je najočiglednije na tamnijim bojama poput crne. Primetićete da bledi do smeđe boje.

Piling i vodonik peroksid

Znate da piling uklanja mrtvi sloj kože. Kada ovo kombinujete sa vodonik peroksidom, to može prirodno da izbledi mastilo za tetoviranje. To može učiniti da tetovaže potpuno izblede.

Prvo, uradite piling kože . Odličan prirodan način da to uradite je piling od soli ili prirodni šećerni piling poput šećera i kokosovog ulja. Nakon 5 do 10 minuta pilinga kože , utapkajte vodonik peroksid na područje štapićem za uši. Kao i sve prirodne metode, ovo će potrajati. Međutim, tokom nedelja ili meseci, počećete da primećujete osvetljenje u tamnijim crnim i zelenim bojama tetovaže. Ipak, reč opreza. Uverite se da ne perete kožu preterano; želite da se rešite mrtvih ćelija, a da ne krvarite. Stoga, kada koža postane ružičasta, prestanite.

Reči opreza

Zapamtite, bledenje tetovaže prirodnim metodom nije lako rešenje. Biće potrebno vreme i trud da mastilo izbledi. Međutim, doslednost je ključna za funkcionisanje ovih metoda. Morate biti sigurni da se prirodne metode primenjuju svakodnevno, inače nećete uspeti da izbledite mastilo. Pored toga, vaša koža i način na koji reagujete na agense takođe dolazi u obzir. Ove metode neće raditi na nekim tipovima kože zbog hemijskog sastava.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas