Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕЖНА КОЖА

Жене су одушевњене: Направите смесу од љуске ОРАХА која спречава РАСТ ДЛАЧИЦА (РЕЦЕПТ)

Реците "збогом" болној депилацији.

1633874579_walnuts-gc14558318_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Не постоји ништа лепше од неговане и мекане коже, али пут до таквог резултата није лак. Шта више, често је и болан, посебно када је у питању депилација.

Међутим, постоји рецепт уз помоћу којег ће вам кожа бити глатка, а длачице ће расти успорено.

Прочитајте још: Ако имате проблема са УРАСЛИМ длачицама, лист овог ПОВРЋА вам може помоћи

Тајна је у смеси од љуске ораха.

Рецепт:

Оно што треба да урадите јесте да испечете неколико љуски од ораха и да их самељете у прах. Добијена количина треба да одговара једној супеној кашици. Потом, тај прах помешајте с једним литром воде и оставите да одстоји 24 часа.

Када прође тај период, течност промућкајте, узмите вату, потопите је у њу и премазујте делове тела са којих желите да уклоните длачице. Овај поступак би требало примењивати 3 пута дневно, док не добијете жељене резултате.

У зависности од јачине длаке, код неких жена ће доћи до драстичног проређивања, док ће се код неких потпуно уклонити.

НАПОМЕНА: Пре него што се одлучите на ову врсту уклањања длака на телу, посаветујте се са својим дерматологом, како бисте сазнали да ли ваш тип коже може то да поднесе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas