Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

Четири боје зидова које ће ПРЕПОРОДИТИ енергију у вашем дому

Боје ентеријера различито утичу на расположење свих укућана

1664141149_painter-gf3a4b6a3a_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Боје опуштају и подстичу вашу активност или креативност, али само уколико сте окружени правим бојама.  Стандардна и у нашим крајевима донедавно превладавајућа бела боја симболизује чистоћу, али чешће долази у варијантама попут прљаво беле или боје беле каве. Ипак, ово није боја која уноси мир и позитивну енергију међу укућане. 

Прочитајте још: Помоћу ова ЧЕТИРИ једноставна начина направите од свог дома кутак за уживање

Доносимо вам списак боје које ће потпуно променити енергију вашег дома и укућана на боље.

Плава боја

Плава боја делује умирујуће и опуштајуће, смањиће у вама нервозу и стрес. Обојите њоме зидове спаваће собе и нећете погрешити.

Жута боја

Прочитајте још: Пет намирница које ЧУВАМО ПРЕДУГО: Већина их не баца, иако им је истекао рок

Добро расположење у свој дом унећете уколико премажете зидове жутом бојом, која ће вас подсвесно подсећати на сунчеву енергију.

Зелена боја

Умирујуће ће на вас деловати и зелена боја, тачније подсетиће вас на природу. Али, не претерујте са њом у просторијама у којима је потребна активност, попут радне собе или кухиње.

Љубичаста боја

Позитивно ће у вашем дому деловати љубичаста. И док од нежнијих нијанси можете очекивати позитиван утицај на вашу активност, интензивна љубичаста деловаће умирујуће па је искористите за спаваћу или дневну собу.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas