· · Коментари: 0
ШТА ТРЕБА за СРЕЋУ

ФЕНГ ШУИ ЗА АПРИЛ 2022 - ШТА ТРЕБА да урадите за СРЕЋУ И ОСТВАРЕЊЕ ЦИЉЕВА: Сваки део куће има посебну енергију!

Фенг шуи савети за април 2022. године како да успоставите најбољу енергију код куће или у канцеларији!

1649156629_room-1336497_1280.jpg

Према кинеској филозофији уређења простора, односно према фенг шуију, април је месец Дрвеног Змаја, чију енергију можете искористити у своју корист. Змај има високе моралне принципе и не пристаје да ради оно што је у супротности са његовом етиком, па ће вас април редовно подсећати на част и достојанство. Доносимо вам савете фенг шуи стручњака за април - како д апривучете срећу, а отерате негативност из дома или канцеларије:

Северни део простора 

У северном сектору у априлу ће владати мудрост, почаст и лидерски квалитети. Под његовим утицајем можете постати мудрији, искуснији и стећи важна знања. Они људи који су повезани са политиком, књижевношћу и медијима моћи ће максимално да искористе овај сектор. Саветује им се да радно место лоцирају на северној страни, или да поставе сто тако да се ноћу виде звезде са прозора.

Југозападни део куће или канцеларије

Ако су ваша врата или спаваћа соба на овој страни, онда ћете моћи да осетите огроман утицај, међутим, то ће бити више негативно него позитивно. Могуће су нагле промене расположења, непријатен емоције, турбуленције. Да бисте потиснули негативну енергију у овом делу дома, можете поставити предмете који симболизују елемент метала (декорација, украси од метала, хватач снова, накит итд.)

Пхото:Пиxабаy

Исток 

У источном сектору у априлу ће преовладати енергија трансформације. Под овим утицајем људи постају конфликтни, необузданији и уплићу се у свађе. С друге стране, утиче и на позитиван начин, ако је ваше занимање везано за конкуренцију, онда ће вам помоћи да победите. Промене у животу могу доћи кроз неочекиване, али не увек пријатне догађаје, ако проведете доста времена на овој страни, онда ће промене буквално покуцати на ваш живот. Кроз енергију истока април може постати један од најкритичнијих месеци у односима, важно је бити уздржан и смирен. Да бисте ослабили енергију и смањили негативност, потребно је да у овај сектор поставите симболе Ватре: свеће, нагласак на црвеним нијансама и чешће палите светло.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Југоисток

Омиљене теме у овом сектору су романса и креативност, тако да ће бити времена и енергије за самоостварење. Овај сектор ће помоћи усамљеним и креативним људима да пронађу себе и ојачају, други ће морати да прилагоде свој живот. Фенг шуи стручњаци предлажу да ставите поред кревета (ако је на југоистоку) велику цветајућу биљку. Повећајте црвену боју и светлост у просторији.

Северозапад

Овим пољем према фенг шуију влада Бела Шестица и доноси нове могућности за каријеру, посао, остварење амбиција. Ако вас каријера мало занима, онда ће и Шестица помоћи: време је да се одрекнете лоших навика, правилно једете и радите вежбе ујутру - у априлу ће енергија Шестице бити максимално фокусирана

Пхото:Пиxабаy

Запад

Овај део у простору може да донесе губитке. Ако у овом делу дома имате нешто што се плашите да не изгубите, онда је најбоље да се преселите у просторију где звезде доносе подршку и срећу, јер ће у априлу утицај у овом делу простора бити неповољан.

Североисток

Овим сектором влада Бела осмица која доноси срећу и просперитет, жељу за променом и побољшањем живота. Радохоличари ће моћи у потпуности да осете овај утицај, посебно ако постоји канцеларија на овој страни. Да бисте појачали енергију, можете додати свеће, као и жуте и браон боје, фигурице и камење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПЕТ ОМИЉЕНИХ ПРОЛЕЋНИХ ЦВЕТОВА: ЗАБАВНЕ ЧИЊЕНИЦЕ које можда нисте знали

 

Југ

Јужна страна ће донети светле догађаје, авантуру, забаву и радост због утицаја Љубичасте деветке. Међутим, то може бити прилично непредвидиво. Енергија Деветке помаже у брзом постизању успеха и уздизању на лествици каријере, тако да чак можете да ризикујете да бисте остварили свој циљ. Да бисте ојачали енергију Деветке, морате више времена да проведете на јужној страни вашег дома или канцеларије.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.