Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ

Флеке од црног вина или ЖВАКЕ на одећи се укидају у једном потезу! Погледајте 10 савета ЗЛАТА ВРЕДНИХ

Уколико сте мислили да су ваше панталоне улепљеном жваком потпуно уништене, испробајте наш трик.

1640122871_laundry-g7be24d69e_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Најтеже мрље управо су најчешћа ситуација са којом се сусрећемо баш онда када обучемо нове одевне комаде, светле комаде одеће или смо на специјалној вечери, прослави компаније или рођенадну најбоље пријатељице. 

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Осим тога чини се да су неке мрље, односно неки састојци убитачни по одевне комаде и да их је немогуће одстранити, посебно када је реч о црном вину, мрљама од дезодоранса или лепка, а да не спомињемо и жваке.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Доносимо вам савршене, испробане методе за уклањање флека...

Доносимо вам савршене, испробане методе за уклањање флека. Ове најтже флеке уклањају се најједностванијим средствима, а да тога и нисмо свесни. Погледајте списак и примените већ данас на својим уфлеканим комадима...

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

  1. Црвено вино - што пре испрати хладном водом, евентуално користити средство за избељивање.
  2. Чоколада - оставити да се осуши, изгребати чоколаду и на грубо одстранити, па опрати у машину.
  3. Дезодоранс - мрље премазати течним средством за прање веша, код већих мрља користити мало средства против рђе.
  4. Кафа или чај - опрати у машини за прање суђа уз додатно наношење средства за прање веша директно на мрљу.
  5. Кечап - мрље премазати течним средством за прање веша и евентуално средством за избељивање, потом опрати. Неколико пута поновити поступак ако је потребно.
  6. Лепак - за одстрањивање користити ацетон.
  7. Млеко - испрати хладном водом и опрати на уобичајен начин.
  8. Пиво - испрати чистом водом, па након тога опрати на уобичајен начин.
  9. Воће - испрати хладном водом, мрље премазати течним средством за прање веша па опрати у машини за веш. 
  10. Жвакаћа гума - ставити на неколико сати у замрзивач, потом откинути гуму за жвакање, а одмрзнуту тканину опрати у машини.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas