Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЈ ДОМ

Лако, а практично: Побољшајте влажност ваздуха у СВАКОЈ ПРОСТОРИЈИ уз помоћ ових ТРИКОВА

Захваљујући овим триковима нећете морати да купујете овлаживаче, као ни освеживаче ваздуха.

1641918212_pot-g555bbdd1b_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Током зимских дана, у већини домова прозори се не отварају због грејања. Такође, грејна сезона доводи до исушивања ваздуха који може бити узрочник многих дисајних проблема.

Због тога је јако важно да ваздух не буде сув и тежак, већ влажан. Иако постоје разни апарати који вам могу то омогућити, влажност ваздуха може се постићи и на једноставније начине.

Прочитајте још: Природни овлаживач простора: Уз ову собну биљку се ЛАКШЕ ДИШЕ (ФОТО)

Најједноставнији начин да постигнете влажност ваздуха јесте да ставите малу керамичку посуду у којој сте сипали воде на радијатор.

Ако немате одговарајућу посуду можете ставити и обичну чашу са водом.

Уколико желите и да совежите ваздух, у  воду додајте пар капи етеричног уља лимуна, еукалиптуса, лаванде или нане. Поред овог једноставног трика са посудом воде, од помоћи вам може бити и памучна крпа коју сте натопили водом, и коју само препаците преко топлог радијатора.

 

Уколико имате дневну собу која је спојена са кухињом, онда можете освежити тако велики простор уз помоћ шпорета. У шерпицу сипајте воде, и додајте јој кришке лимуна и поморанџе и оставите је на тихој ватри да се крчка кад прокључа. Пара ће подићи влажност ваздуха, а мирис цитруса ће вас орасположити. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas