Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Природно и модерно – естетика која свима прија

У трендовима дизајна ентеријера последњих година наглашен је значај једноставности и функционалности, захваљујући природним елементима као што су биљке, намештај од светлог дрвета или прућа и природних тканина

1674207482_00-Naslovna.jpg
Пхото: Промо
Oglas

Иако су ово одлике скандинавског и јапанди стила, који су стекли популарност широм света, завршна обрада дрво декора намештаја која одговара њима, може добро да се уклопи и у вец́ину других стилова ентеријера, посебно уз сав остали намештај светлијих дрво декоре као што су сонома, буква и храст.

Светлији дрво декори су део ширег тренда који укључује природне тонове и елементе инспирисане природом. Систем елемената БАЛИ у сонома дезену доноси потпуно органски осец́ај у простору, а међу елементима система су комода БАЛИ 51витрина БАЛИ53 и клуб сто БАЛИ 55 који следе савремене принципе у дизајну намештаја и доносе природни ентеријерски доживљај у дом.

Фото: Промо

Земљани тонови и боје попут црвене, жуте, зелене и беж такође допуњују светлије дрво, па не морате бринути око боје троседа или табуреа. Уз светли дрво декор одлично се слажу све нијансе зелене боје, које додатно уносе осећај природе у амбијент, тако да би се табуре са поклопцем РЕТИНА у зеленом штофу идеално уклопио.

За разлику од тамнијих дрво декора који делују традиционалније, светлији дрво декори пружају модернији ефекат. Уз светле дрво декоре одлично иду флоралне тапете које додатно уносе природу у простор, а уз савремени концепт уређења трпезарије одлично иде трпезаријски сто М328, захваљујући свом облику и дизајну. Веома је функционалан и својим димензијама задовољава захтеве свих просторних ограничења. Његов неупадљив декор букве одлично ће избалансирати флоралне патерне на тапети, а уз неутралне тонове можете чак комбиновати и боје трпезаријских столица, попут трпезаријске столице ЛОУИСЕ у зеленом штофу.

Фото: Промо

Намештај и декорација у дрво декору дају више топлине простору, а сјајно се уклапају и у амбијент кухиње. Систем елемената за опремање кухиње ТАРА одликује естетски привлачан савремени дизајн са рустичном нотом којој доприносе фронтови у декору сивог храста и истакнутом текстуром дрвета. Одлично се уклапа уз било који зид, а дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да за елементе кухиње одаберете ручице Х5, које ће унети додатну дозу елеганције.

Фото: Промо

Одабир светлог дрво декора даје простору прозрачан изглед, а ако имате тамне ламинатне подове у свом дому, завршне обраде природног светлог дрво декора на комадима намештаја ће одлично ићи уз њих. Намештај у светлом дрво декору се, такође, добро слаже и са светлијим подовима, а у свакој просторији могу допринети томе да се дочара модеран, а топао осећај.

Надамо се да вам се допада тренд уређења ентеријера у светлом дрво декору, који на различите начине можете уклопити у амбијенте свог дома. Уколико желите да своју свакодневницу проводите у дому који је једноставан, модеран и топао, онда сасвим сигурно нећете погрешити уколико будете пратили савете које смо поделили са вама. На вама ће бити само да уживате у дому који сте креирали за себе и своје најдраже.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas