· · Komentari: 0

Prirodno i moderno – estetika koja svima prija

U trendovima dizajna enterijera poslednjih godina naglašen je značaj jednostavnosti i funkcionalnosti, zahvaljujući prirodnim elementima kao što su biljke, nameštaj od svetlog drveta ili pruća i prirodnih tkanina

1674207482_00-Naslovna.jpg
Photo: Promo

Iako su ovo odlike skandinavskog i japandi stila, koji su stekli popularnost širom sveta, završna obrada drvo dekora nameštaja koja odgovara njima, može dobro da se uklopi i u većinu drugih stilova enterijera, posebno uz sav ostali nameštaj svetlijih drvo dekore kao što su sonoma, bukva i hrast.

Svetliji drvo dekori su deo šireg trenda koji uključuje prirodne tonove i elemente inspirisane prirodom. Sistem elemenata BALI u sonoma dezenu donosi potpuno organski osećaj u prostoru, a među elementima sistema su komoda BALI 51vitrina BALI53 i klub sto BALI 55 koji slede savremene principe u dizajnu nameštaja i donose prirodni enterijerski doživljaj u dom.

Foto: Promo

Zemljani tonovi i boje poput crvene, žute, zelene i bež takođe dopunjuju svetlije drvo, pa ne morate brinuti oko boje troseda ili taburea. Uz svetli drvo dekor odlično se slažu sve nijanse zelene boje, koje dodatno unose osećaj prirode u ambijent, tako da bi se tabure sa poklopcem RETINA u zelenom štofu idealno uklopio.

Za razliku od tamnijih drvo dekora koji deluju tradicionalnije, svetliji drvo dekori pružaju moderniji efekat. Uz svetle drvo dekore odlično idu floralne tapete koje dodatno unose prirodu u prostor, a uz savremeni koncept uređenja trpezarije odlično ide trpezarijski sto M328, zahvaljujući svom obliku i dizajnu. Veoma je funkcionalan i svojim dimenzijama zadovoljava zahteve svih prostornih ograničenja. NJegov neupadljiv dekor bukve odlično će izbalansirati floralne paterne na tapeti, a uz neutralne tonove možete čak kombinovati i boje trpezarijskih stolica, poput trpezarijske stolice LOUISE u zelenom štofu.

Foto: Promo

Nameštaj i dekoracija u drvo dekoru daju više topline prostoru, a sjajno se uklapaju i u ambijent kuhinje. Sistem elemenata za opremanje kuhinje TARA odlikuje estetski privlačan savremeni dizajn sa rustičnom notom kojoj doprinose frontovi u dekoru sivog hrasta i istaknutom teksturom drveta. Odlično se uklapa uz bilo koji zid, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da za elemente kuhinje odaberete ručice H5, koje će uneti dodatnu dozu elegancije.

Foto: Promo

Odabir svetlog drvo dekora daje prostoru prozračan izgled, a ako imate tamne laminatne podove u svom domu, završne obrade prirodnog svetlog drvo dekora na komadima nameštaja će odlično ići uz njih. Nameštaj u svetlom drvo dekoru se, takođe, dobro slaže i sa svetlijim podovima, a u svakoj prostoriji mogu doprineti tome da se dočara moderan, a topao osećaj.

Nadamo se da vam se dopada trend uređenja enterijera u svetlom drvo dekoru, koji na različite načine možete uklopiti u ambijente svog doma. Ukoliko želite da svoju svakodnevnicu provodite u domu koji je jednostavan, moderan i topao, onda sasvim sigurno nećete pogrešiti ukoliko budete pratili savete koje smo podelili sa vama. Na vama će biti samo da uživate u domu koji ste kreirali za sebe i svoje najdraže.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.