· · Коментари: 0
СПАС ЗА ЛЕТО

Да вам се биљке САМЕ ЗАЛИВАЈУ: Уз помоћ једноставне методе бићете мирни 30 дана! (ВИДЕО)

Један од највећих проблема са којима се суочавамо када идемо на одмор и имамо биљке је како да нам не увену услед недостатка заливања. Понекад морамо да оставимо кључеве комшији или купујемо скупе системе који нису увек ефикасни за заливање

1655279446_____________________________________________________________888.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

У свом видеу на Јутјубу, симпатичан заљубљеник у баштованство, показао је корак по корак методу коју је осмислио и која заиста функционише ако идете на одмор или једноставно желите да заборавите на заливање на једну сезону.

Прочитајте још: 10 НЕВЕРОВАТНИХ употреба белог СИРЋЕТА у башти: Здраво и бујно цвеће за трен ока

"Показаћу вам систем за наводњавање који имам и који ради феноменално. Прво, треба нам боца. Ако је мања, нема везе. Што је боца већа, дуже ће трајати вода и биљка. На дну ћемо направити малу рупу са шилом. Затим ћемо напунити боцу водом, а мала кап ће изаћи из рупе. Видите ли како вода излази из рупе? То је зато што чеп није стављен. Када га ставимо, вода ће престати да тече. Добро стегните."

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Човек је открио да оваква флаша, прекривена земљом, може да траје 15 дана. Све што треба да урадите је да флашу укопате поред биљке са отвором оријентисаним ка биљци.

"Препоручујем да одозго ставите сламу како вода не би испарила из земље. Можете користити и другу врсту сушене биљке."

Прочитајте још: Три "УРАДИ САМ" опције домаће прихране за биљке: Дајте им РАСТВОР сваке 2-3 недеље и гледајте како лудују

У видеу је показао своје савршено здраве и напредне биљке парадајза, које, како је открио, није заливао чак месец дана. 

Цео поступак можете погледати у видеу испод.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.