Oglas
· · Komentari: 0
SPAS ZA LETO

Da vam se biljke SAME ZALIVAJU: Uz pomoć jednostavne metode bićete mirni 30 dana! (VIDEO)

Jedan od najvećih problema sa kojima se suočavamo kada idemo na odmor i imamo biljke je kako da nam ne uvenu usled nedostatka zalivanja. Ponekad moramo da ostavimo ključeve komšiji ili kupujemo skupe sisteme koji nisu uvek efikasni za zalivanje

1655279446_____________________________________________________________888.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

U svom videu na Jutjubu, simpatičan zaljubljenik u baštovanstvo, pokazao je korak po korak metodu koju je osmislio i koja zaista funkcioniše ako idete na odmor ili jednostavno želite da zaboravite na zalivanje na jednu sezonu.

Pročitajte još: 10 NEVEROVATNIH upotreba belog SIRĆETA u bašti: Zdravo i bujno cveće za tren oka

"Pokazaću vam sistem za navodnjavanje koji imam i koji radi fenomenalno. Prvo, treba nam boca. Ako je manja, nema veze. Što je boca veća, duže će trajati voda i biljka. Na dnu ćemo napraviti malu rupu sa šilom. Zatim ćemo napuniti bocu vodom, a mala kap će izaći iz rupe. Vidite li kako voda izlazi iz rupe? To je zato što čep nije stavljen. Kada ga stavimo, voda će prestati da teče. Dobro stegnite."

Foto: Printskrin/Jutjub

Čovek je otkrio da ovakva flaša, prekrivena zemljom, može da traje 15 dana. Sve što treba da uradite je da flašu ukopate pored biljke sa otvorom orijentisanim ka biljci.

"Preporučujem da odozgo stavite slamu kako voda ne bi isparila iz zemlje. Možete koristiti i drugu vrstu sušene biljke."

Pročitajte još: Tri "URADI SAM" opcije domaće prihrane za biljke: Dajte im RASTVOR svake 2-3 nedelje i gledajte kako luduju

U videu je pokazao svoje savršeno zdrave i napredne biljke paradajza, koje, kako je otkrio, nije zalivao čak mesec dana. 

Ceo postupak možete pogledati u videu ispod.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas