Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАКОДНЕВНЕ НАВИКЕ

Јутарње навике принцезе Дајане: Ове ствари никако није прескакала!

Принцеза Дајана је била поборник здравог живота.

1612634384_555.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / Ирене Ван Лаар
Oglas

Поред краљевске улоге коју је свакодневно морала да обавља, принцеза Дајана је била поборник здравог живота. Будила се рано, тренирала, избегавала је угљене хидрате. Она је била и остала инспирација многим младим женама које желе да остану у форми. Иако је прерано напустила овај свет, њене рутине и навике, било да су у сфери социјалног рада или на пољу моде и лепоте, наставља да инспирише милионе људи широм света.

Прочитајте још: Сури Круз задала нови "модни диктат": Тинејџерке ће носити ову ЈАКНУ (ФОТО)

Ово су њене јутарње навике:

1. Принцеза Дајана је била навикнута на густ распоред

Иако је живот краљевске принцезе можда изгледао блиставо и пун гламура, напротив, заправо је био врло заузет и ужурбан. Наводно је Дајанин читав дан био препун више заказаних састанака и наступа, што јој није давало времена да води рачуна о себи. Краљевско особље је било "престрављено" када су први пут видели Дајанину књигу обавеза. То само по себи довољно говори о томе како је покојна принцеза стално мењала распоред свог личног и приватног живота.

Била је претрпана обавезама

Била је раноранилац

С обзиром на то да је Дајанин живот био претрпан различитим догађајима и јавним наступима, није јој преостало ништа друго него да устане рано ујутру. Њен лични батлер, Харолд Бровн, будио ју је свакодневно у 7:30 ујутро. Многа од њених писама дају нам увид у њене борбе са спавањем, што је сасвим очигледно.

Прочитајте још: Ђиђи Хадид искрено о животу после порођаја: "Понекад по неколико дана не оперем лице и не очешљам косу" (ВИДЕО)

Дан би јој почињао испијањем "слабе" кафе

Иако је за принца Чарлса увек био чај, принцеза Дајана је уживала у шољи слабе кафе када би се пробудила.

Пливање или истезање пре доручка

Пре доручка, принцеза Диана је волела да се купа у Бакингемској палати. Ако се нешто ненадано деси или ако се од ње очекује да буде на наком догађају, одлучила би се за неколико вежби истезања.

Њен доручак састојао се од конзерве пасуља и ружичастог грејпа са соком од поморанџе

Принцеза није била љубитељ угљених хидрата, црвеног меса и шкољки. Стога је за доручак више волела нешто лагано. Наводно је фаворизовала конзерву пасуља и ружичасти грејпфрут са соком од поморанџе над свим осталим за доручак.

Прочитајте још: У ЗЛАТУ И КРИСТАЛИМА: Драгана Мирковић показала унутрашњост ДВОРЦА у Бечу (ВИДЕО)

Избегавала је угљене хидрате...

Волела је тренинге

Након лаганог доручка, одлазила би у теретану. Према бившем личном тренеру принцезе Дајане, она би се фокусирала на лагане вежбе: степ аеробик, брзу шетњу или вожњу бицикла. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas